Три месеца риалити и накрая грандиозен гаф съсипа финала на „Ергенът“. bTV без да искат качиха на платформата си btvplus видео с първи думи на Магдалена и Надежда след финала на едно от най-гледаните предавания.

Двете красавици разговарят с Наум и коментират как точно е приключила романтичната приказка за тях.

Видеото обаче би следвало да бъде публикувано след излъчването на последния епизод от риалитито, защото разказва, че този път щастлива двойка от предаването не излиза. Оказва се, че Алек не избира нито една от участничките и дори не ги удостоява с присъствието си

Минути след публикуването на видеото, bTV свалиха съдържанието, но късно. Ето какво в конкретика се случва на финала и какво точно споделят за ситуацията Магдалена и Надежда:

„Когато те видях по пътеката, си мислех, че ще разкажеш пак някоя прекрасна легенда за любовта и розите, после ще ме измъчиш с няколко въпроса и след теб ще дойде Алек. Със сигурност не очаквах да не се появи и последният мъж, който ще видя, да си ти“, призна си Маги, с което окончателно се разкри какъв точно ще е финалът.

„Видях те в далечината и в един момент първо помислих, че си Алек. Чаках да се появии. Бях сигурна, че ще дойде до последно. Оглеждах се наляво-надясно. Гледах в очите на редакторите, за да може някой да се издаде, че е шега. Изненадата беше неприятна“, призна още Магдалена.

После Маги признава, че ако не е усетила онзи „клик“ още в началото, най-вероятно е щяла да пожелае да си отиде.

„Алек бе един от най-близките ми хора. След риалитито съм със смесени чувства. Не съм имала само лоши моменти в имението. Едни от най-запомнящите ми спомени са с Екатерина и Валерия и няма да ги забравя“, каза още блондинката.

Тя признава, че и до ден днешен се пита дали не е допуснала тя някаква грешка, но добавя, че е била истински открита.

След края на интервюто й, в подкаста на „Ергенът“ отново се появява Наум, но на друг тухлен фон. Пред него има лаптоп, а там на видео разговор го чака Надежда. Той започва разговора с думите „Наде, какво се случи?“.

„Както и в живота, има доста обрати и неочаквани ситуации. Случи се неочакваното, не толкова приятно за мен“, поде тя.

„Имах възможността доста да помисля върху цялата ситуация и картина и неговата постъпка. Тогава ми беше доста мъчно и обидно, че не се изправи пред нас. Сега вече, като мина доста време си мисля, че и на него сигурно не му е било лесно да ни поднесе тази информация и се е опитал да се защити сам, като не се изправя пред нас“, заяви Надежда.

„Тогава бях като бомба със закъснител емоционална. Не знаех къде се намирам“, каза тя.

По думите й положителната част на това приключение е, че е създала приятелства с момичетата.

„Вярвах, че ще срещна приятелка там, но не очаквах да е повече от една. С поне 10 момичета имаме положителни отношения. Те са ме усетили като човек и аз тях“, каза тя и добави, че не е очаквала да е финалистка от началото.

„Като се опознах с Алек много го исках и исках аз да съм финалистка“, добавя тя.

На въпрос дали е простила на Алек, Надежда отвръща:

"Искаше ми се по различен начин да се бяха стекли обстоятелствата. Бих имала нуждата да си поговорим и да се беше изправил пред мен“, казва Надежда.

 

@vipgossips Източник: bTV Plus #fyp #foryou #foryoupage #viral #магдалена #magdalena #magi #ergenat #ergenyt #ергенът #2024 #ергенът3 #spoiler #winner #койпечелиергенът ♬ original sound - Vip Gossips 🦂