Хана Полайтс е бременна в шестия месец, а корема й е по-стегнат, отколкото моят вероятно някога ще бъде, както може да се убедите от снимките в галерията. 24-годишният Инстаграм модел от Австралия има необичайно малко коремче, въпреки че е в шестия месец и хората направо се побъркват от този факт. Хана има над един милион последователи в Инстаграм и управлява уебсайт за мода и лайфстайл.

Тя редовно публикува новини за бременността си в Инстаграм и е наистина откачено колко невероятно изглежда, докато в стомаха й расте нов живот. Тъй като хората могат да бъдат много лоши, Хана се е сблъсквала с няколко остри критици в коментарите, които твърдят, че това да е в толкова добра форма по време на бременността, е лошо за детето й.

Но тези твърдения нямат никаква медицинска обосновка и Хана разказва, че поддържа позитивна нагласа към здравословния си начин на живот. "Не взимам негативните коментари присърце, особено когато знам, че правя информиран избор по отношение на храненето и физическите упражнения по време на бременността и майчинството. А и лекарите ми казват, че детето ми се развива добре, така че всичко е наред.", заявява тя.

Е, предполагам, че чудото на човешкия живот понякога изглежда така. Не при всички, но браво на Хана! Ако не друго, то със сигурност раждането ще е детска игра с тези плочки.