Според астролозите, това е най-важната седмица през лятото!

Седмица от 17-ти до 23-ти юли ще бъде най-силно енергийната през цялото лято. Първото важно събитие, което ще се случи, ще е на 17 юли, когато ще настъпи Новолунието в Рак, а веднага след това, на 18 юли, кармичните възли на Северния лунен възел (Раху) и Южния лунен възел (Кету) ще сменят знаците си в Овен и Везни.

Тези астрологични аспекти са знак за това, че животът на всеки човек ще започне да се променя неумолимо и драстично както в областта на семейството, така и в областта на кариерата и на целите в живота. Вселената ще започне смело и дръзко да ускорява всички събития в живота ни, сякаш вози всеки от нас на скоростно влакче в лунапарка, което никой не е очаквал да се придвижва с такава скорост.

Интересното е, че с тези събития звездите започват да ни подготвят за ускорението, което ще се случи през 2025 година, когато планетите на кармата Сатурн и Нептун ще бъдат в знака Овен. Това ще донесе глобално най-големите промени в съдбите на мнозина.

Днес сме подготвили за вас един тест, който ще ви разкрие каква енергия ще преобладава в живота ви през седмицата от 17-ти до 23-ти юли. И все пак не бива да забравяте, че това е просто енергия, която привлича събития и винаги, когато пожелаете, сте в състояние да я промените, за да привлечете нови събития в живота си.

А сега си изберете карта:

В нашата галерия може да видите каква енергия ви носи тя: