Тази седмица ви предсказваме какво ще ви се случи през следващите дни, когато Венера просто ще спре. Планетата на любовта, красотата и парите ще стои цяла седмица на 28 градуса в Лъв.

Тази седмица ще бъде свързана с абсолютно уникално явление - Венера ще се приближи максимално близо до Земята, ще бъде на 38 милиона километра. Обикновено планетата на любовта е в рамките на 200 милиона, а от 24 до 30 юли, поради спирането и преминаването към ретроградна фаза, близостта ѝ до нас ще бъде феноменална!

Когато Венера се приближи толкова близо, тя сякаш изисква от всички нас да се съсредоточим върху нещо важно. Разбира се, тази планета олицетворява любовта, ценностите и финансите, което означава, че всеки от нас ще трябва да се съсредоточи върху това. Най-вероятно Венера ще се доближи до Земята, за да уреди някаква връзка. Намирайки се в знака Лъв (любов, щастие), тя ни напомня за важността да бъдем себе си и да се наслаждаваме на собствения си живот.

Ето защо периодът от 24 до 30 юли Спирането на Венера ще ни забави, напомняйки ни, че няма да можем да продължим напред, без да преосмислим това, което взимаме със себе си.

През тази седмица картите Таро предвиждат и голям акцент върху света на чувствата. Повечето от изпадналите карти съобщават за решителност, начинания и някои максимално кармични решения в живота. Винаги помнете, че съдбата е във вашите ръце.

Изберете карта от нашата галерия и разберете какво ви очаква в седмицата на Венера.