Роб Бидулф е поредният баща, който стопли сърцата ни. Той е илюстратор със специална кауза и тя е да накара дъщеря си Попи да се чувства обичана всеки ден! За да го постигне, всеки училищен ден той скрива в кутията ѝ за обяд мила бележка. Всичко това продължава вече 3 години.

Очарователната традиция започнала, когато Попи преминала от детската градина в началното училище. Тогава Роб ѝ нарисувал забавна бележка и вечерта Попи го попитала какво ще ѝ нарисува на следващия ден. И така 3 години и 600 бележки по-късно, Роб продължава да радва всеки ден дъщеря си.

Най-трудната част е да измисля нови идеи всеки ден. Още през първите седмици Роб бил използвал всичките любими герои на Попи, но за негово щастие дъщеря му е много любопитно дете и постоянно си намира нови любими персонажи и занимания. В момента момиченцето е фен на „Междузвездни войни” и Роб направил цяла серия с известните герои от поредицата.

Единственият „проблем” с цялата идея е свързан с майката на Попи: „Аз обирам цялата слава с тези рисунки, докато тя е тази, която прави обяда!”, шегува се Роб. 

Порадвайте се на очарователните бележки в нашата галерия. Много е мило, нали?