Брад Пит е не само обичан и изключително талантлив актьор, но и същинска холивудкса икона с титаничен статус сред феновете и продуцентите в меката на киното.

Той почти винаги се появява на червения килим, изглеждащ изключително стилно и в строг костюм, така че много от почитателите му може дори и да не подозират, че тази знаменитост има поне дузина татуировки по изящното си тяло.

Самият Брад Пит рядко излага на показ колекцията си от татуировки, но през годините по-наблюдателните успяха да забележат някои от тях, а появата на актьора на червения килим в пола, ни позволи да видим татусите, които той има на краката си.

Общото количество татуси, които актьорът има върху кожата си, не е известно никому и силно подозираме, че списък, който сме съставили е непълен. Не само това, но изглежда колекцията му винаги се разраства. Преданите му фенове забелязват първата му татуирвока през 2006-та, а за последната научихме през 2022-ра, когато актьорът се появи на Филмовия фестивал във Венеция в пола.

В галерията ни днес ще се разходим по релефните мускули на Брад Пит, за да се насладим на колекцията му от мастило и за да ви разкрием повече за смисъла, който татусите му крият.