Днес, когато светът ни от части е пренесен в социалните мрежи, се оказва много лесно да заблудим хората или да бъдем заблудени. Трябват ни само малко въображение и правилните умения да обработваме снимки. Така, можем да се превърнем в знаменитости, дори в живота си да не сме такива.
Колкото по-активни сме и споделяме за живота си, толкова повече хора ни следват и ни обръщат вниманието, от което смятаме, че имаме нужда. Така все повече хора се опитват да се приспособят и да станат по-популярни в социалните мрежи.

Това прави и Браян Дентън. Той е само на 19 години и е влогър, който решава да заблуди целия свят, че води скъп и луксозен живот.

Всичко започва като експеримент. Браян вярва, че хората са станали по-материалистични от преди и се интересуват повече от вещите, които притежава един човек, отколкото от самия него. Ето защо, с помощта на няколко добри кадъра и програма за обработка на снимки, той решава да влезе в света на богатите. И успява.

Той започва да получава все повече съобщения от последователи и дори от роднини, които се интересуват дали е спечелил от лотарията. Тийнейджърът със сигурност изглежда си прекарва страхотно, имайки всичко, което повечето хора днес искат.