Фитнес инструкторката Кайла Итсинс се радва на сериозен интерес от страна на дамите по целия свят – нейният Инстаграм е пълен с снимки „Преди и след“ на някои от над 5-те й милиона почитателки. Една от тях е 27-годишната Мариса Фиърън, която използва програмата на треньорката, за да намери баланса между майчинството и добрата форма.

Сега съм различен човек от този, който бях преди осем месеца. Чувствам се удобно в кожата си, по-силна съм, по-здрава съм, по-щастлива съм с децата си, приемам недостатъците си и имах куража да направя сериозни промени в живота си“, пише Мариса в свой Инстаграм пост, придружен от кадри, изобразяващи изумителната й трансформация. Майката на три деца често споделя свои снимки, за да докаже, че е напълно възможно да бъдеш във форма, дори и след ражданията и за да се почувства уверена в тялото, което е носило и изхранвало децата й толкова дълго.

Можем да бъдем толкова сурови със себе си понякога. По отношение на телата си. По отношение на родителските ни способности. По отношение на неща, за които сами сме най-лошите си критици. Но да знаем, че не сме сами в това, е наистина окуражаващо“, казва тя.

Можете да разгледате вдъхновяващите й снимки в нашата галерия.