Когато австралиецът Тери решил, че е време да зададе заветния въпрос на приятелката си Анна, с която е заедно от 2 години, не му отнело много време, за да търси пръстен, защото тя вече го носела, без дори да знае.

Креативността, на неговото предложение, се състои в това, че Тери скрива пръстена по начин, толкова умен, че приятелката му да няма представа, че всъщност пръстена е при нея. Когато моментът на истината най-сетне настъпил, Анна изпаднала в шок.

“Какво? Бил е тук през цялото време? Ти си луд, можеше да го изгубя! Ах, не мога да повярвам, че не съм знаела". Това е само част от нещата, които изненаданото момиче успяло да каже. За сметка на това, Тери толкова се забавлявал с искрената изненадата на приятелката си, че запечатал момента в поредица от снимки и направил видео монтаж, който качил в YouTube.

Необходимо е огромно търпение, за да криеш тайна като тази, но историята на Тери и Анна доказва, че времето е без значение, ако искрено желаеш да изненадаш и направиш момента незабравим за своята половинка.