Телците са спокойни и уравновесени, рядко изпускат нервите си, имат високо ниво на емпатия, не обичат внезапните промени и шума, задоволяват се с малко и могат да трансформират това, което имат сега. И всъщност тази земност се вижда в стила им.

Уилям Шекспир, Салвадор Дали, Одри Хепбърн, Михаил Булгаков, Адел, Ума Търман, Джиджи Хадид – и това са само част от известните и талантливи хора, родени под знака на Телеца.

Телецът е вторият знак от зодиака. Това е земен знак, управляван от Венера и повлиян от Луната, Марс, Плутон и Уран. На Телеца е отреден периодът от 21 април до 21 май.

Хората, родени под този знак, са известни със своите упоритост и трудолюбие. Те са готови да работят усилено и упорито, не търсят лесни начини и продължават да вършат работата си, независимо от всичко. Телците се славят със своята житейска мъдрост и практичност, което ги прави отлични господари на живота си, стремейки се да създадат максимален комфорт около себе си.

Именно в това желание да направят всичко наоколо по-добро се проявява тяхната склонност към творчество и създаване, в което се открояват със своите простота и практичност. А стилът на най-стилните звезди зодия Телец демонстрира това перфектно!

Уверете се сами в галерията ни: