Хората родени през октомври са невероятни! А ако вие сте от късметлиите, които имат връзка с човек, роден през този месец (или пък обектът на мечтите ви е такъв), то трябва да знаете, че можете да очаквате тези 10 неща от него:

1. Те са оптимисти

По отношение на постигане на целите си, провалът не ги спира и те опитват, докато не успеят. Ако партньорът ви е роден през октомври, знайте, че те могат да ви мотивират дори и когато сте изгубили всякаква надежда. Техният оптимизъм е заразен, затова ще се чувствате по-добре в трудните моменти. Преминаването през тежки периоди е по-лесно с половинка, родена през октомври.

2. Те са емоционално стабилни

Хората, родени през октомври, имат силна връзка с емоциите си. Те са наясно с обстановката и ще дадат всичко от себе си да не причиняват драма. Независимо как се чувстват, те винаги ще ви дадат рамо, на което да се опрете. Емпатичната им природа ги прави жертвоготовни и никога няма да ви съдят за начина, по който се чувствате.

3. Насочени са към целите си

Имайки предвид позитивната им нагласа, това не е никак трудно. Да спрат по средата не е вариант за тях, ако вече са започнали. Дори и когато е трудно, те винаги намират начин да завършат това, което са захванали. Независимо какви са проблемите във връзката ви, вашият партньор, роден през октомври, ще намери начин да накара нещата да работят. Те не се отказват от шанса си за любов лесно. Късметлии сте, че сте заедно, нали?

4. Харчат много пари

Може и да са умни, но по отношение на парите са малко безгрижни. Харчат много не само за себе си, но и за останалите. Хората, родени през октомври, не вярват в малките подаръци – колкото по-големи, толкова по-добре! Отделят повече средства за хората, които ги е грижа, затова можете да очаквате страхотни подаръци целогодишно. Не им е необходима причина да ви показват, че ви обичат.

5. Спокойни са

Хората, родени през октомври, са известни със спокойната си природа. Почти никога не изпускат нервите си, а ако се случи, значи здраво сте ги разгневили. Помислете за това, което сте направили. Простичко извинение ще проработи, стига да знаят, че осъзнавате грешката си. А и ако ви обичат, няма как да са ви ядосани задълго.

6. Очарователни са

Хората, родени през октомври, са харизматични. Те имат способността да спечелят сърцето на всекиго с очарователното си поведение. Имат позитивно влияние върху всички, които срещат и са като огромна топка от енергия. Вероятно затова сте привлечени към тях. Трудно е да не сте, нали? Те са доста популярни и независимо колко внимание получават, за тях е най-важно това на половинката им.

7. Намират решения

Вярвате или не, но хората, родени през октомври, имат отговор за всичко. Те анализират ситуацията и намират решения, които ще се харесат на всички. Ще се изненадате колко бързо им хрумват страхотни съвети. Прилагат тази своя способност и в проблемите във връзките си. Винаги опитват да намерят мира и да разрешат трудните ситуации. Определено не се отказват лесно.

8. Романтични души са

Ако ви обичат, ще прекосят цялата земя, за да ви покажат колко много означавате за тях. Затова не си играйте с чувствата им и не ги приемайте за даденост. Заради чара им и способността им да омайват, не е трудно да си паднете по тях, но щом се случи, няма как да съжалявате. Ако имате половинка, родена през този месец, значи знаете за какво говорим.

9. Топлосърдечни са

Има само една дума, с която могат да се опишат родените през октомври – съчувстващи. Те поставят нуждите на другите пред своите. Учтиви са с всички и се уверяват, че хората се чувстват добре. Ако това не доказва, че са страхотни, то какво?! Почти невъзможно е да не ги харесате. Късметлии сте, ако имате партньор, роден през октомври!

10. Щастливи са

Хората, родени през октомври, предпочитат да живеят за мига, вместо да се тревожат за бъдещето. Те се справят със ситуациите, с които се сблъскват. Докато повечето хора мислят какво ще се случи утре, октомврийците мислят само за днес. По този начин могат да се насладят на всеки един момент, в който са заедно с любимите си хора.