1. Всеки път, в който го разсмиваш. Ако всички постове, които майка ми споделя във Фейсбук са истина, то тогава Мерилин Монро е казала: „Ако можеш да накараш едно момиче да се смее, можеш да я накараш да прави всичко“. Същото важи и за мъжете. Предполагам, че някои мъже могат да карат мъжете да правят всичко, дори и да не ги разсмиват, но честно казано – смехът помага много.

2. Когато заспиваш на рамото му. Това със сигурност е в списъка с „Топ 5 неща, които мъжете наричат очарователни, макар и да използват тази дума рядко“. Но не би ми се искало да чета целия списък, ако трябва да бъда искрена.

3. Когато му връщаш някои от суичърите. Не ги кради. Момиче, което знае как да взима на заем... е момиче, в което мъжете се влюбват.

4. Когато се буди до теб и осъзнава какъв късметлия е. Той прави това по-често, отколкото предполагаш, но след това заспива за още три часа и ти си му сърдита, защото е проспал закуската.

5. Първият път, в който прекарате целия ден в леглото заедно. Да прекарате 24 часа заедно и да не се отегчите, е моментът, в който връзката ви преминава от „нещо като гаджета“ към „сериозна връзка“. Това може да е и първият път, в който той осъзнава, че е влюбен.

6. Когато не те вижда за дълго време. Отсъствието прави любовта още по-силна. Това е.

7. Когато го дариш с взривоопасен оргазъм. Пътят към сърцето на мъжа минава през стомаха. Но не е единственият. Накарай го да полудее от любов, като го дарявате с взривяващи оргазми.

8. Когато си до него, когато се нуждае най-много от теб. Независимо дали е изгубил работата си или страда за загубата на любимия си футболен отбор, той оценява факта, че си до него и разбираш защо е тъжен (дори и да не разбираш – не го показвай!).

9. След първия ви по-сериозен скандал. Повечето двойки преминават през момента, в който се налага да положат повече усилия, за да накарат връзката си да работи и това често се случва след голям скандал. Макар и самите караници да не са особено приятни, фактът, че и двамата сте склонни да се борите, за да останете заедно, прави чувствата му към теб още по-силни.

10. Всеки път, в който имате един от онези дни, в които сте перфектна двойка. Различно е за всички, но всяка двойка си има дни, в които всичко е наред и си прекарвате перфектно заедно – независимо дали сте на поход в планината или сте у дома и гледате филми на ужасите. Това са дните, за които той си спомня, когато ти е най-ядосан.