Когато една жена е необвързана, тя много лесно може да попадне в капана на разочарованието и самосъжалението. Виждаш обвързаните си приятелки и се чудиш къде е твоят човек. 

Да искаш отчаяно връзка и да се вкопчваш във всяка потенциална такава с цялата си енергия е мисия, обречена да ти донесе само разочарования и още мъка. В тези случаи, много лесно забравяш в какво положение точно се намираш. Ти си млада, красива и необвързана жена, която може да има целия свят…стига да го поиска. Фокусирайки се върху това да си намериш мъж само ти пречи да се радваш на живота и да си щастлива. Затова, спри да фантазираш как ще откриеш своя принц на бял кон и ще заживеете щастливо до края на дните си и дай начало на най-щастливите си дни още днес. Ето 10 неща, които всяко необвързано момиче трябва да преследва вместо мъже.

Тялото, което винаги си искала

Умираш от завист и възхищение едновременно всеки път, когато отвориш списание и видиш стегнатите, перфектни тела на манекенките в него? За твоя радост, те също са хора като теб. Което означава, че ако искаш и ти перфектно тяло, всичко е в твоите ръце. Заеми се незабавно и работи усилено за желаното тяло. Ще го получиш по-бързо ,отколкото предполагаш. Плюс това, така ще повишиш самочувствието си и ще привлечеш всички погледи към себе си. 

Но също така и перфектното парче шоколад

И прясно изпечени бисквити, сладолед, белгийски вафли и френски тост. Защото едно момиче трябва да се глези с всички най-хубави неща в живота. 

Самостоятелни пътувания

Има ли място, на което искаш да отидеш още от времето, когато беше малко момиче? Спести малко пари, резервирай пътуването си и просто го направи. Без оправдания. Най-забавната част не е дори дестинацията. Това е фактът, че отиваш сама и ще се съобразяваш само и единствено със себе си и с моментните си желания. 

Хубав вибратор

Мечтите за щастлив любовен романс са едно, нуждите на тялото ти - съвсем друго нещо. Затова докато чакаш своята любовна приказка да се случи, не лишавай тялото си от удоволствия. Купи си хубав вибратор и го направи своя най-добър приятел. Ще видиш, че светът ще ти се стори много по-хубав.

Хубава книга

Четенето на книги ще развие въображението ти, ще те разсее от ежедневието и ще ти помогне да се отпуснеш и релаксираш. Създай си ежедневен ритуал, в който отделяш определено време, което да прекарваш в четене.

Създай си сутрешен ритуал

Най-успешните хора са ранобудните хора. Те сами изграждат голяма част от щастието си. А една от тайните им е сутрешният ритуал. Те медитират, правят упражнения или йога, веднага след като се събудят сутрин. Не бързат да проверят телефона и социалните си профили, а отделят достатъчно време да настроят тялото си за предстоящия ден. Създай подобен сутрешен ритуал за себе си и ще видиш, че съвсем скоро светът ще ти изглежда едно по-красиво място.

Разпродажбите

Разпродажбите са времето, в което да забравиш за всички драми на сърцето си и да се отдадеш на едно хубаво и пълноценно пазаруване. Ако имаш късмет, ще попаднеш на нещо, което си харесала преди месеци, а сега е с огромна отстъпка. Какво по-хубаво от това? 

Здравето

Без значение дали става въпрос за физическо и психическо здраве. Да бъдеш сама не е извинение да се откажеш от себе си. Ако физически не се чувстваш във форма, съсредоточи се върху физическото си здраве. Ако си в депресия, съсредоточи се върху психическото си здраве. В случай, че не можеш да се справиш сама с депресията, потърси помощ от специалист. В тези моменти най-близките ти приятели също са най-силната опора, която можеш да получиш. Така че, да, хапвай си шоколад. Но също така се грижи за себе си.

Перфектната чаша кафе

Сутрешното кафе не е просто напитка, която да те накара да се събудиш по-бързо. То може да бъде превърнато в щастлив ритуал, който да те измъква ентусиазирано от леглото сутрин. Така разбираш, че малките неща, които обичаш, са тези, които имат най-голямо значение. Обгради се само с такива и не си и помисляй за миг, че това е нещо незначително.

Мечтите ти

Много хора се отказват от мечтите си, за да създадат семейство и да родят деца. Това, освен, че е грешно ще те доведе до един момент, в който ще се обърнеш назад и с тъга ще си спомниш за всички онези планове, който си имала, и желанието за семейство е заличило почти напълно. Затова действай докато си още необвързана. Никой не е в състояние да те спре. Мечтите ти са в твоите ръце и чакат да бъдат осъществени. Така, когато срещнеш мъжа на живота си, ще бъдеш щастлива, че вече си осъществила останалите си планове и ще можеш спокойно да преминеш към това да бъдеш обвързана жена. Запомни, твоето щастие е твоя работа. Мечтите ти са твоя отговорност. А цялата любов, за която мечтаеш? Тя може да почака.