Ако една жена е влюбена, може да изглежда, че тя ще даде всичко от себе си във връзката. Но има ограничение за всичко и когато определени граници се прекрачат, тя ще остави дори мъжа мечта, без да мисли два пъти.

Ще посочим 10 грешки на мъжете, които бързо могат да преобърнат връзката към по-лошо.

1. Той не иска да направи нещата по-вълнуващи

Не, че жената иска романтичната ѝ връзка да е като влакче в увеселителен парк, но е жизненоважно да оставите място за нови неща. Ако мъжът настоява да ходите в един и същ ресторант всеки ден или иска да пътувате до същото място на всяка ваканция, защото не иска да излезе от зоната си на комфорт, половинката му определено скоро ще се отегчи.

2. Обвинява ви, че имате „високи до небето“ очаквания

Когато една жена мисли да скъса с любимия си, най-вероятно към този момент тя е направила много опити да спаси тази връзка. Но ако партньорът отказва да обсъжда неща, които я тревожат, и в същото време продължава да се оплаква от нереалистичните ѝ очаквания, тя няма да има съмнение, че е време да се разделят.

3. Отменя срещите ви, за да излиза с приятели

Няма да ви хареса, когато приятелят ви внезапно ви остави сама през уикенда, излиза до късно, игнорирайки обажданията ви или нарушавайки графика ви по друг начин. Ако свикне да отменя срещите ви и вместо това прекарва време с приятелите си, това е предупреждение. Скоро ще осъзнаете, че не сте негов приоритет и ще искате да си тръгнете. 

4. Действа тайно

„Ако се държи така сякаш има какво да крие, определено изневерява.“ Дори и да не е така, това ще ви дойде наум, ако партньорът ви избягва да изпраща съобщения, когато е близо до вас, говори с неясни подробности за плановете си или става предпазлив, когато го питате къде е бил. Липсата на честност и откритост ще накара всяка жена да иска да търси друга, по-стабилна връзка.

5. Никога не е там, когато имате нужда от него

Това не означава непременно, че мъжът е извън града или че излиза с приятели - той може да седи пред приятелката си, но все пак „да не е там“, когато тя иска да говори за неща, които са важни за нея или я притесняват. Когато един партньор само се преструва, че слуша, жената усеща това и ще разбере, че е приета за даденост. Кой иска такава връзка?

6. Кара ви да се чувствате като негова майка

Мъжът, който си е останал дете не следва планове, никога не иска да води сериозни разговори и обвинява партньора си, че му натяква някои неща. При този тип отношения всяка жена скоро ще се умори да се опитва да свали отговорността от раменете му и да го извинява, защото има нужда от зрял мъж.

7. Игнорира мнението ви

Когато има нужда да се вземат решения, които засягат и двамата във връзката, една жена очаква, че нейното мнение ще бъде взето предвид. Ако мъжът смята, че нейните искания и нужди не са важни, и се фокусира само върху себе си, тя ще го приеме като знак, че той не иска да е щастлива и не я уважава.

8. Поставя кариерата си на първо място

Добре е, когато човек има големи мечти, които иска да постигне, но когато сте във връзка, въпреки натоварения си график е важно да отделите време, за да се съсредоточите върху партньора си и да му покажете, че той е приоритет за вас. Ако мъжът винаги е твърде зает, за да прекарва време с половинката си, тя ще иска да го остави.

9. Сравнява ви с други жени

Може да бъде с някоя от бившите му, негова колежка или майка му. Във всеки случай, постоянното сравняване на приятелката с други жени е много опасна грешка, която може незабавно да разруши връзката. Това кара една жена да се чувства ужасно, влияе негативно на самочувствието ѝ и най-вероятно ще доведе до раздяла.

10. Кара ви да се чудите дали изобщо му пука за вас

Оценяването е важно за здравата връзка и между другото, това означава да оцените партньора си дори и за малките неща, които прави. Ако вместо покаже колко важна е жената за него, мъжът я приема за даденост и не иска да полага никакви усилия във връзката, половинката му никога няма да се чувства комфортно около него.