Мислите ли за обучение в чужбина? Планирате ли дълга отпуска по Коледа? Искате ли да видите най-красивите градове в света? Вижте нашите ТОП дестинации и помислете за лятната си почивка отсега.

Ванкувър, Канада


Ванкувър е крайбрежен град в континенталната част на Британска Колумбия. Градът може да предложи всичко, тъй като се намира между река Фрейзър, пролива Джорджия и Тихия океан. Така туристите могат да се наслаждават на реката, океана и планинските дейности, когато посещават.

Кейптаун, Южна Африка


Кейптаун често се нарича един от най-дружелюбните градове в света. Градът е символ на пристанището и неговата естествена среда. Ще останете възхитени от това флорални царство, както и от най-известните забележителности като планината Тейбъл и Кейп Пойнт.

Токио, Япония


Токио е не само столицата на Япония, но и най-големият столичен район в света. Много хора посещават този оживен, красиво осветен град, заради множеството музеи, фестивали, спортни събития, филмови студия и фирми.

Дъблин, Ирландия


Дъблин е столицата на Ирландия и най-гъсто населеният град. Намира се в провинция Ленстър близо до средната точка на източния бряг на Ирландия в устието на река Лифи и центъра на региона Дъблин. Градът е дом на популярните ирландски забележителности, които не спират да привличат туристи.

Буенос Айрес, Аржентина


Буенос Айрес е столицата и най-големият град на Аржентина, като предлага на посетителите голям избор от културни събития, нощен живот, ресторанти и кръчми.

Единбург, Шотландия


Единбург, столицата на Шотландия, е град, който съчетава както древни, така и модерни сгради. Ще видите нещо от средновековни дворци и древни замъци, както и най-добрата съвременна архитектура.

Соренто, Италия


Соренто е малък град в Южна Италия, който предлага красива архитектура, множество кафенета и ресторанти, магазини за туристи. Соренто предлага субтропичен климат и възможности за отлично плуване в океана!

Париж, Франция


Париж има репутацията на най-красивия и романтичен град в света. Пълен е с история и има много силно влияние в областите на културата, изкуството, модата, храната и дизайна. Наречен Града на светлината Париж е една от най-големите модни столици - дом на най-добрите и най-луксозните дизайнерски къщи в света.

Лисабон, Португалия


Столицата на Португалия е в непосредствена близост до река Тежу. Лисабон привлича туристи със своите бели варовикови сгради, старинни улички и уютна атмосфера, която го прави популярна целогодишна дестинация.

Барселона, Испания 

Барселона е вторият по големина град в Испания, идеален за разглеждане на забележителности, нощен живот и спортни събития. Ако не сте го посетили досега, не пропускайте да го направите.