Дори да имате приказна връзка, не е изключено вашият човек да стъпва в страни от време на време.

Хората изневеряват по много различни причини. Ако забелязвате следните десет неща, няма за какво да се тревожите.

1. Той не е егоист

Изневярата всъщност е акт на егоизъм. Ако е от типа хора, които зарязват всичко, когато имате нужда от него, най-вероятно не е от изневеряващите. Да не си егоист няма нищо общо с „да бъдеш мил“. Той може да е много приятен човек, но да бъде абсолютно самовлюбен.

2. Можете да му имате доверие

Ако не може да лъже и му личи винаги, когато го прави - можете да му имате доверие. Не е от типа мъже, които могат да задържат нещо в тайна дълго време. Разбира се, може да е най-изпечения лъжец на света, но вероятността е малка.

3. Не пази тайни свързани с други хора

Разказва ли ви интимни и интересни неща за свои приятели? Особено след като е обещал да пази тайна? Това е показател, че трудно се сдържа да разкаже нещо, което го вълнува. Повярвайте, няма да може да скрие и нещо подобно.

4. Знаете много добре какво се случва в живота му

Ако сте от ревнивите типове жени и имате притеснения, че е обядвал с колежката си – бъдете спокойна. Нямаше да ви спомене подобно нещо, ако има притеснения по въпроса. Колкото повече има желание да ви разказва за ежедневието и професионалния си живот, толкова по-добре. Значи иска да ви направи част от него. Но не прекалявайте – няма нужда да знаете имената на всичките му колежки. Хубаво е да не изпадаме в крайности.

5. Прекалено е зает

Между работата, образованието и хобито му няма време да се среща с вас, камо ли с някой друг. И без друго прекарвате по-голямата част от свободното си време заедно. Освен, ако никога не спи и е някакъв супергерой.

6. Не е изневерявал преди

Най-вероятно сте си говорили за минали отношения. Ако е бил честен и открит с вас, ви е разказал най-интересните неща от интимния си живот. Не е ли изневерявал преди, най-вероятно няма да го направи, защото има някакъв принцип.

7. Вие не изневерявате

Били ли сте вие от другата страна? Възможно е вие да сте изневерявали преди. Знайте, че подобни личности се намират. Нали се сещате – онзи двойки, които остават заедно въпреки, че си причиняват ужасни неща взаимно. Дано не сте от тях, защото никак не е лесно да поддържаш подобни отношения.

8. Поставили сте го на първо място

Много пъти сме чували подобни реплики – „не се чувствам достатъчно желан“, „не си до мен, когато имам нужда“, „толкова сме отдалечени“. Това се случва, когато единият не е сложил връзката в главните си приоритети. Не чувате подобни реплики от партньора си? Не се тревожете тогава – той има всичко необходимо да бъде доволен с вас.

9. Не забелязвате нищо тревожно в поведението му. Никога

Понякога поведението на хората, които изневеряват се забелязва от далеч. Можете да го видите в цялостното им държание не само към жените, а към околните. Такива хора винаги действат подозрително и никога не са открити.

10. Имате здравословен сексуален живот

Причините поради които можете да имате некачествени интимни отношения са много. Просто наблюдавайте дали е регулярно или постоянно сте в този етап. Все пак няма как да сте активни, но се наблюдавайте, дали умеете да поддържате интереса си един към друг. Това е добър показател.

Както много пъти сме казвали - най-добре е да разчитате на вътрешните си усещания. Интуицията е най-важното неща в едни отношения. Научете се да и обръщате внимание и ще видите, че няма да сгрешите.