Да, те забелязват неща, различни от тялото и външния вид.

Що се отнася до привличането на мъже и знанието как да накарате един мъж да ви хареса, има много неща, които момичетата често приемат за даденост по отношение на това какви черти мъжете намират за най-привлекателни.

През повечето време просто предполагаме, че момчетата забелязват само гърдите и дупето ни и в по-голямата си част е именно това. Това обаче със сигурност не е всичко, което им прави впечатление. Независимо дали вярвате или не, момчетата виждат много повече от просто такива очевидни физически характеристики.

Съставихме списък с 11 черти, които мъжете забелязват, когато решават дали намират дадена жена за привлекателна.

1. Вашата личност

Дори и най-сексапилната Меган Фокс няма да има голям успех в срещите, ако личността ѝ е скучна, жестока или просто лоша. Въпреки че може да отнеме известно време момчетата да различат лошата личност от добрата, в крайна сметка я забелязват. И това често кара или руши желанието на мъжа да се среща с вас дългосрочно.

2. Ноктите ви

През повечето време ги свързваме с модни избори, които са предназначени да впечатлят нас или други жени. Но момчетата забелязват, ако ноктите ви изглеждат добре. Както казва един от приятелите ми: "Ноктите са добър показател за това дали едно момиче наистина се грижи за себе си."

3. Финансовото ви състояние

Това може да не е най-политически правилното нещо, което да споменем, но какво забелязват мъжете в жените? Ако имате пари, може да са по-склонни да се срещат с вас. Има и добра причина за това. Въпреки че има някои момчета, за които е напълно нормално да осигуряват на момичетата пари, повечето искат да са сигурни, че не сте с тях само заради парите.

4. Колко сте щастлива

Никой не харесва Деби Доунър, не и мъж, който търси любовта. Ако изглеждате навъсени, ядосани или подозрителни, момчетата няма да искат да са около вас.

5. Самочувствието ви

Знаете как може да кажете, че мъжът със скъпа кола, който постоянно се хвали с пари в банката, всъщност е необещаващ? Да, същото важи и за момчетата. Това е двойно вярно сред насилниците, които често целенасочено търсят момичета, за които смятат, че имат по-ниска самооценка, за да бъдат следващата им жертва.

6. Усещането ви за стил

Често смятаме, че модата е нещо, което само момичетата забелязват, но всъщност не е така. Това забелязват и мъжете в жените. За някои момчета начинът, по който се обличате, може да бъде основен фактор за това дали искат да говорят с вас или не. Някои дори могат да имат фетиш към определени видове дрехи, например йога панталони или високи токчета.

7. Колко активен е социалният ви живот

Точно както на момичетата им харесва да се срещат с мъж, който има много приятели и активен живот, така и момчетата искат да излизат с момиче, което също е много харесвано. Това не означава, че трябва да сте мис привлекателност, но, че трябва да имате живот, ако искате да се сдобиете с мъж.

8. Колко здрав разум имате

Ако един мъж желае дългосрочна връзка, ще иска да търси момиче, което има здрав разум и е способно да се справи без някой да ѝ бъде бавачка. Момиче, което всъщност не може да мисли без да прави ужасни грешки в преценката си не е секси - поне, не, ако търсите сериозна връзка. Повярвайте ни, че забелязват това.

9. Усмивката и смехът ви

И двете са неща, които момчетата обичат да виждат много и отсъствието им е еднакво забележимо. Има причина защо момичетата, които като че ли се смеят през цялото време, са склонни да получават най-много момчета, нали знаете!

10. Ароматът ви

Повечето момчета, които познавам, полудяват по начина, по който мирише едно момиче - парфюм или по друг начин. Ако носите парфюм, вероятно ще го забележи. Ако имате отчетлива миризма, също. И това е добре, тъй като това е първото от сетивата на човека, което задейства паметта.

11. Колко сте отворени да обичате

От опита си можем да кажем, че това, което момчетата забелязват при жените, е ако те са враждебни към мъжете. От друга страна, ако сте много отворени да си намерите ново гадже, момчетата ще са готови да говорят с вас.