Много е трудно да отгатнем какво точно мисли един мъж, независимо дали става въпрос затова какво би пожелал за вечеря или относно бъдещето на вашата връзка. Смятаме обаче, че тези 11 признака, ще ти помогнат да се ориентираш дали връзката ти има дългогодишен потенциал:

1. Имате еднакви цели.

Важно е двамата да имате еднаква идея за бъдещето, искате ли деца, или пък предпочитате да пътувате, или засега и за двама ви е важно да развивате кариерата си. Това да бъдете на една вълна е може би най-важното нещо, което ще определи развитието на връзката ти. Замисли се ...

2. Знае и разбира кога от какво се нуждаеш.

Нямаме предвид единствено това да бъде мил и обгрижващ, а по-скоро да знае кога да бъде мил и обгрижващ. Може би понякога просто искаш да останеш сама. Партньорът ти трябва да уважава твоите емоционални граници и нужди, както и ти неговите. Това е доста трудно за постигане и се получава, когато си имате достатъчно доверие и споделяте кога какво ви притеснява. 

3. Вече сте преминали през трудния период.

Всяка връзка преминава през такъв, но вие сте съумели да го преодолеете заедно. Вече познавате другия в най-лошата му светлина и това не ви плаши.

4. Връзката ви не е само сексуална. 

Физическата връзка е нещо чудесно, но не е достатъчна. Ако сексът с някой е невероятен, но иначе в него не те привлича почти нищо друго, е време да се замислиш по-сериозно. Дългогодишните отношения не се основават само на караници, след които следват чудесни креватни преживявания. 

5. Но все пак сексът е страхотен.

Не забравяй обаче, че е от изключителна важност да бъдете съвместими в леглото и да правите заедно изумителни секси акробатики.

6. Знаеш как да се сдобрите, след като се скарате.

Премълчаването не е добра стратегия, особено когато говорим за дългогодишни връзки. Затова, дори да рискуваш да се скарате, по-добре си признай какво те мъчи. Ако познаваш добре човека до себе си, ще знаеш и как да се сдобрите. Ще те насочим - вероятно ще ти помогне признак №5.

7. Учите се един от друг непрекъснато.

Мотивирате се да бъдете по-добри и непрекъснато показвате на другия нови и интригуващи неща. Чувствате се удобно заедно, но връзката ви не е скучна.

8. Достатъчно ви е просто да бъдете заедно

Понякога ти стига просто да бъдеш в неговата компания, без да правите нищо. На него също му е достатъчно.

9. Продължавате да излизате на срещи

Двамата не спирате да следите социални календар и обожавате да излизате заедно на ресторанти, партита и на кино.

10. Можете да си кажете всичко

Нямате притеснителни тайни един от друг. Ти знаеш всичко за него, както и той знае всичко за теб.

11. Вярваш му.

Доверието в другия е един от фундаментите на сериозните връзки. Чувстваш се удобно и си сигурна в него.