Видеа на малки сладки кученца, финалът на драматичен роман или романтичен филм, пленителна история за доброто... това са неща, които биха разчувствали всеки нормален човек.

Но докато си бременна параметрите на това, за което ще плачеш, започнат да стават значително по-големи. Като започнем от това, че в ресторанта са ти сервирали не това, което си искала, и стигнем до развалянето на пералнята. Ето още няколко:

1. Клипчета с животни

Не е нищо особено да те разплаче миловидната муцунка на някое малко бебе коте или куче, но когато се разплаках на трейлър за филм с някаква акула... вече знаех, че нещата излизат извън контрол.

2. Не знаеш какво ти се прави днес

Идва събота, а аз нямах никакви планове за деня. Тогава някой ме попита какво искам да правя. Реакцията беше доста стряскаща и за самата мен.

3. Слаба интернет връзка

Защо отнема толкова време на пощата ми, за да зареди???

4. Мислиш, че супермаркетът отваря в 8, а всъщност се случва в 9.

Точно тогава си зададох въпроса: "Всички ли искат да ме съсипят?"

5. Когато хората ти кажат „Почини си“.

О, не знаех, че трябва да го правя, но мога само ако съм на една страна и никога по гръб, за да не навредя на бебето си. Освен това ставам през 30 мин., за да ходя до тоалетна! Благодаря за съвета!

6. Когато приключиш със сандвича си

Толкова е вкусен... а свърши! Няма нищо честно на този свят!

7. Ако не ти предложат място в обществения транспорт

Извинете господине, че огромният ми корем стои на 4 см. от лицето ви в този претъпкан влак! Продължавайте да се правите, че не го виждате, докато сте зяпнали екрана на телефона си, където има изключително важни неща, докато аз се мъча да стоя стабилно над вас!

8. Когато ти предложат място в обществения транспорт

Има и добро на този свят! Това са жени на средна възраст, които са родили поне едно дете!

9. Когато не можеш да си обуеш обувките сама

Денят, в който осъзнах, че не мога да сложа нищо друго на краката си освен джапанки, беше страшен и неприятен! Такива бяха и всички след него.

10. Гардеробът...

Всеки ден го отваряш и осъзнаваш, че все по-малко дрехи ти стават. Дори нямаш представа дали някога отново ще можете да ги облечеш.

11. Когато партньорът ти е направил нещо

Дори не знаеш какво точно е направил... Нямаш представа дали е хубаво, или лошо, но знаеш, че е направил нещо и това те прави ужасно емоционална.

12. Сълзи

Когато видиш, че някой друг страда или плаче. Дори да е абсолютно непознат, ще видиш какво значи истинска мелодрама!