Всяка жена си има своя собствена представа за това как трябва да изглежда идеалния мъж. Но някои черти във външността на един мъж изглеждат особено изкусителни и карат дамите просто да луднат.
Ние направихме списък с нещата, които правят мъжа привлекателен в очите на жените. Оставихме настрана характера и се опитахме да оценим само външния вид на човека, като взехме подробностите, които на първо място привличат вниманието.

Вижте какво се е получило. Съгласни ли сте с това?

1. Плътни вежди

Гъстите естествени вежди, ако са подредени и не са срастнали в средата, придават на мъжкия поглед особена изразителност. Тези вежди се свързват с грубата, но привлекателна мъжка красота.

2. Набола брада

Образът на мъжа, който се бръсне преди важно събитие се е затвърдил в социалния живот. Гладко обръснатите бузи се считат за индикатор на дисциплина и чистоплътност. Но и току-що наболата брада също е на мода и не предизвиква негативни асоциации, а за много жени изглежда привлекателно. Това е като намек, че мъжът обича да нарушава правилата - което винаги е интересно.

3. Месести устни

Само ако тези пълни устни не говорят грубости, тогава собственикът им създава впечатление за добър човек с открита душа.

4. Високи скули

Високите скули придават на своя собственик образ на хищник, особено ако мъжът има сериозно изражение и леко е наклонил глава. Този вид сигнализира на жената за увереността на човека в себе си, силата му, твърдостта на неговия характер.

5. Изпъкнали вени

Вените на ръцете изпъкват след тежко физическо натоварване. Следователно, те се свързват със сила и издръжливост. Такива ръце изглеждат много секси, може би защото вените добавят релеф към тялото.

6. Посивяла коса

Сивата коса обикновено се свързва със солидна възраст, т.е. опит, мъдрост и внушителност. Жените свързват образа на мъжа с тези асоциации и затова той им изглежда привлекателен.

7. Стегнат корем

Много жени оценяват точно такъв плосък и стегнат мъжки корем, а с не плочки от преси. Здравото тяло казва, че човек се грижи за себе си и няма лоши навици.

8. Линията под корема

Има мнение, че жените не обичат прекалено окосменото тяло на мъжа. Но в реалния живот истината е съвсем друга. Пътечката, водеща към пъпа, за много жени изглежда възбуждаща.

9. Смущението

Мъжете не обичат да изразяват своите чувства: някой се страхува да не изглежда слаб, а друг - сантиментален. Но живите емоции, например лекото объркване в пикантна ситуация сближава твърде много, а зачервените бузи след първата целувка, няма да оставят равнодушно нито едно момиче.

10. Ароматът на тялото

Естествената миризма на мъжа опиянява жената. Не става дума за миризмата на пот след тежка тренировка, а за естествения аромат на тялото. Ако двама души харесват миризмата си един на друг, тогава симпатията между тях е гарантирана. Между другото, много момичета харесват мъжки парфюми.

11. Очила

Понякога мъжете се стесняват да носят очила, спомняйки си училищния стереотип. Въпреки това, доста вече възрастни момичета ще се съгласят, че този аксесоар добавя чар на своя собственик. Може би защото се свързва с интелекта?

12. Готварски умения

Някои все още са убедени, че готвенето не е мъжка работа. Но това не е точно така. Мъжът в кухнята изглежда не само съблазнително, а също така е способен да създаде и кулинарен шедьовър.

13. Обича животните

И това не трябва да бъде просто страст към определен вид ловни кучета, а грижа и привързаност към всички домашни любимци. Това показва добротата на човека, неговата загриженост и нежност.

А кои черти на мъжете изглеждат привлекателни за вас? Споделете в коментарите.