Разкрихме ти кои са признаците, че той не те обича и няма сериозни намерения, а сега е време да ти споделим 13 признака, който показват, че той е влюбен в теб.

1. Изслушва те и запомня това, което му казваш

Колко често споделяме безинтересни и ненужни детайли с останалите? Постоянно! Учтивите хора ни изслушват, кимат с глава и след 10 минути вече са забравили какво сме им казали, защото... честно казано никой не го е грижа как се казва леля ти, която е работела еди-къде си и когато си била на 5 годинки ти е казала еди-какво си по повод... нещо си?

Но ако един мъж е запомнил тази „вълнуваща“ история, както и останалите ти истории за роднини, за това каква музика си обичала в гимназията (а сега те е срам от този факт) и какъв сладолед обичаш да ядеш, докато гледаш някой сърцераздирателен филм, то честито! Той определено те слуша и се опитва да запомни всичко, което му казваш. Мъжът до теб има сериозни намерения и иска да те опознае, което е прекрасно. Ако и помни всичко, което си му казала да купи от магазина, хич не го изпускай!

2. Признава грешките си

Истинските мъже не се страхуват да признаят грешките си и знаят, че не могат винаги да се налагат. Влюбеният мъж се опитва да контролира ината си и е готов на компромиси. Той наистина цени мнението ти и ти си по-важна от егото му. А ако ти дава и да караш колата му... направо очаквай скоро да ти предложи брак!

3. Винаги е готов да поправи нещо

4. Радва се да общува със семейството ти

Запознанството с роднините невинаги е най-приятното нещо на света, да не кажем, че си е направо плашещо. Затова само влюбеният мъж би се подложил на такова изпитание. Само такъв мъж е готов да се запознае с твоя баща, който е военен, и със строгата ти баба, която е по-страшна и от баща ти.

На срещата той се опитва да очарова всички и няма нищо против да се вижда с роднините ти, защото те обича и уважава семейството ти. Все пак той не изключва възможността един ден да се присъедини към вашето семейство и не би било редно да обижда роднините ти, колкото и странна да е леля ти.

5. Пита те за мнение, когато избира дрехи

Първият вариант е ,че той самият не разбира много от мода и се доверява повече на твоята преценка, а вторият (който не изключва напълно първия) е, че иска да те впечатли и копнее за твоето внимание. Ако те пита често как му стои този костюм или коя риза да облече за довечера, той наистина иска да го харесваш.

6. Иска да прави и ежедневни неща с теб

Освен вълнуващи срещи и шоколад, в живота има и много скучни задължения, които, за съжаление, трябва да вършим. Ако твоят мъж е готов да ходи на пазар, да готви с теб, да чисти с теб и прочие, това не означава, че обича да пазарува, да готви или да чисти, той просто иска да прекарва повече време с теб.

7. Готви ти за теб

Това е истинска любов! Много често един мъж трябва да излезе от зоната си на комфорт, за да ти приготви вечеря, така че той не го прави току-така, той наистина иска да те впечатли.

8. Планира съвместните ви пътувания и не забравя за срещите ви

Много често мъжете действат спонтанно, докато жените обичат да планират всичко. Влюбеният мъж взима това предвид и се опитва щателно да планира изненадите си към теб. Освен това той знае какво харесваш, така че не би ти подарил скок с бънджи, когато теб те е страх от високо.

9. Мисли, че си красива... винаги!

Всички жени познаваме онези дни, в които лицето ни изглежда по-изморено, кожата ни е без блясък, под очите ни са се появили тъмни кръгове, а една пъпка се кани да избие точно в средата на носа ни... В такива дни изобщо не се чувстваме красиви, но влюбеният мъж е готов веднага да ти каже колко красива си и колко те обича, и наистина го мисли! Защото той не те обича заради външния ти вид, а заради това, което се крие вътре в теб.

10. Готов е да прави жертви заради теб

Ако той променя плановете си, за да те зарадва, ако отменя своя среща, защото си болна и той иска да се погрижи за теб, значи става дума за любов. По този начин той ти показва, че ти си най-важна за него.

11. Радва се на постиженията ти и е готов да подкрепи щурите ти идеи

Той се радва на твоите постижения като на свои собствени. Не иска да се съревновава с теб и определено не изпитва завист, а се радва искрено на успеха ти.

А ако пък изведнъж ти се дояде шоколад или пица в 3 през нощта, или искаш да отидеш на екскурзия в... Индия, той е готов да те подкрепи – ще поръча пицата и ще провери изгодни оферти за пътуването. И ако това не е любов...

12. Бори се за любовта ти и се притеснява за теб

В трудните моменти и спорове той не се опитва да се наложи на всяка цена, а най-важното за него е да върне хармонията помежду ви. И независимо през какво преминаваш ти самата, той ще бъде до теб, за да те подкрепи. Той ще се грижи за теб, когато си болна, ще те разсмее, когато си тъжна, ще те прегърне силно, когато искаш да си поплачеш. И ще ти сподели своите планове, идеи и мечти, защото иска да живее с теб завинаги.

13. Не се страхува да бъде слаб

Повечето мъже никога не биха показали слабост, но ако той наистина те обича, няма да се срамува да ти признае страховете си и дори да пусне 1-2 сълзи на някой много тъжен филм. Когато е откровен с теб и говори за емоциите си, значи наистина ти вярва и приема връзката ви сериозно.