Мислиш си, че мъжете обичат перфектни тела? Оказва се, че модната индустрия е създала доста грешна представа за това.

Не харесвате бедрата си? Намирате ги за твърде широки, обли или пък прекалено тесни? Сигурни сме, че можете да откриете множество недостатъци. Ще се учудите, ако ви кажем, че повечето господа ги намират за привлекателни. Жените губим много време, за да поправим части от тялото си, които не харесваме, а се оказва, че именно те ни правят чаровни. Ето какво казват лекари и психолози по въпроса с мъжките предпочитания.

1. Краката (стъпалата)

Много господа харесват женските стъпала. Дори няма да ви хрумне, нали? Така че направете си красив маникюр и сложете малък пръстен на крака. Ако не сте пробвали, ще видите, колко нежност придава на стъпалата. Ще останете изненадани от реакцията на половинката си.

2. Ръце

Колко деликатни и приканващи са ръцете ви? Какво разкриват за вас? Ако имате склонност да ги държите в джобовете си, най-вероятно сте притеснителна и срамежлива. Покажете ги, защото те са една от частите на женското тяло, която мъжете обожават.

3. Пръсти

Направете ги елегантни и красиви. Поддържайте хубав, свеж маникюр. Използвайте пръстите си, за да масажирате приятеля си или нежно го погалете по врата. Подразнете го приятно и ще се изненадате колко любими ще му станат те.

4. Гръб

Красивият гръб е едно от нещата, които подлудяват мъжете. Наблюдавайте реакциите на силната половинка, когато сте с рокля или блуза, която излага на показ тази част от тялото ви. Мъжете обичат да докосват и масажират гърба ви, защото може да се превърне в прелюдия към интересно и запомнящо се изживяване.

5. Дупе

Тревожите се, че то е твърде голямо? Няма страшно! Осъзнавате ли, че повече от половината от мъжете обожават това! Ако не вярвате на психолози и лекари, направете собствено проучване и ще се изненадате. Мъжете обичат „бразилски форми“. Те се наслаждават на закръглени дупета, така че в никакъв случай не се опитвайте да го променяте, ако имате този коз в ръцете си.

6. Устни

Устните ви не са големи и сочни, а малки и тесни? Не се тревожете. Можете да го подлудите, като ги използвате на правилните места по тялото му. Не забравяйте, че е важно какво говорят те, а не как изглеждат – особено в определени моменти. Използвайте най-съблазнителния си тон, за да му кажете колко секси и силен го намирате. Да! Мъжете искат да чуват тези думи.

7. Лице без грим

Повечето жени се чувстват по-уверени, ако са гримирани. Мъжете обаче предпочитат лице, което е естествено. Най-вероятно ще изглеждате по-млади и свежи без тоновете сенки и спирала.

8. Допълнителен килограм

Вярвате или не, но мъжете не забелязват, ако сте качили един или два килограма. Склонни сме да се разстройваме, когато напълнеем малко, но се оказва, че господата харесват по-заоблени жени. 

9. Бръчици

Може да ви изглежда абсурдно, но повярвайте опънатото лице, по което няма нито една бръчица изглежда странно. Естествеността побеждава и тук, защото тези белези на времето са доста симпатични. Те са следа от живот, пълен с приключения, усмивки и опит.

10. „Любовни дръжки“

Има причина да се наричат така! Не откачайте, че притежавате някои екстри. Напротив, използвайте ги като силна страна. Мъжете обичат хубавите извивки.

11. Ушите

Много дами се притесняват от формата и големината на ушите си. Мъжете обичат тази част от вас, защото знаят, че е възбуждаща, така че сваляйте огромните обеци.

12. Бюст

Жените, които не са надарени, смятат, че не са харесвани, а онези, които имат твърде големи гърди, дават пари за операции, за да ги намаляват. Спрете и осъзнайте, че мъжете обичат уверени жени! Ако това е проблем за вас, сложете сутиен с подплънки, носете секси бельо в леглото, но осъзнайте, че размерът няма значение!

13. Целулит

Може би господата не харесват целулит, но със сигурност не го мразят като жените. Това, което ги кара да ви обичат, е цялото ви тяло. Има жени, които се притесняват толкова, че се отдръпват от половинката си. Не се съдете строго! Бъдете уверени и обичайте тялото си. Това е голямата тайна на чара.

14. Големи бедра

Преди векове „сочните“ бедра са били признак на здраве и плодовитост за жената. Погледнете гръцкия идеал за красота. Няма и следа от слаби жени. Помислете за бразилките и африканките, които изглеждат доста съблазняващо. Наблюдавайте мъжките реакции, когато видят дама от тези страни!

Следващият път, когато усетите притеснение за някоя част от тялото си, помислете за тази статия. Увереност, дами! Това е тайната!