Когато домошарят отвори вратата си, за да влезете в неговия свят, ще усетите чувства, които не сте смятали за възможни. Ако смятате, че да останете на закрито или да се забавлявате без тълпа, звучи скучно, ви очаква приятно приключение, защото той по някакъв начин ще ви докаже, че може да е забавно. Да излизате с домошар може да бъде изненадващо приятно, защото би могъл да ви очарова романтично в средата на хола си!

Но ако все още се съмнявате, бихме искали да посочи някои от предимствата на влюбването в домошар.

Ако той ви е избрал, това означава, че сте направили нещо невероятно, за да привлечете вниманието му

Помислете за това, ако човек, който обича да си е у дома, е отишъл на някое място, за да излезе с вас, тогава във вас има нещо специално, в което е абсолютно влюбен.

Ако се облича хубаво, знаете, че го прави за вас

Освен ако не излиза, не се събира с други хора или някой не идва на гости, ще знаете, че полага усилия да изглежда добре само за вас. За да направи това, определено е специална наслада, тъй като е по-вероятно да цени комфорта над красотата.

Вероятно знае как да приготвя вкусни ястия

Тъй като не обичат да излиза много, със сигурност трябва да готви у дома, да експериментира и да усъвършенства уменията си на готвач. Така че, ако се преместите там, бъдете сигурна, че ще ви поднася вкусни ястия всеки ден!

Няма да флиртува с други момичета в местното заведение, защото няма да отиде там

Човек, който прекарва повечето време в дома си, е много малко вероятно да отиде на такова място, за да търси момиче, с което да излиза, ако вече се среща с вас. Можете да се успокоите от факта, че е по-вероятно да остане лоялен към вас.

Оставайки вкъщи, двамата можете да спестите много пари

Без ядене, без бакшиши или такси за персонала, ще спестите много пари. Можете да използвате тези спестявания за неща, които имат значение повече за вас.

Никой не разбира необходимостта от лично пространство по-добре от него

За разлика от външния свят, домът често е по-малко пренаселен, особено този на домошаря. В крайна сметка той предпочита повече собствената си компания. Също би разбрал нуждата от лично пространство и ще уважава уединението ви така, както очаква другите да уважават неговото.

Обикновено има супер удобен дом

Ако ще стоите в дома си за дълъг период от време, тогава е по-добре да го направите удобен. Домошарите знаят това. Също така, имат много време да поддържат дома си в ред. Дори да работят от вкъщи, пак ще спестят много време, тъй като не се налага да пътуват.

Ще има достатъчно време за свързване

С цялото време, което имате, двамата със сигурност ще имате много време за изграждане на връзка. Ако гледате филми заедно, помагате си в кухнята или просто се гушкате на дивана, ще имате по-ценни моменти с него, отколкото с някой, който не е домошар.

Със сигурност имат абонамент за филми

Когато не излизате много, имате много време да гледате интересни филми и сериали. Домът му ще бъде добре „оборудван“ за това. Удобни дивани, голям телевизор и очевидно, стрийминг връзките са задължителни за него.

Експерт е по книги или филми, така че винаги ще получавате надеждни предложения

Ако се срещате с домошар, има вероятност да обича филми и/или книги. Бъдете уверена, че ако имате нужда от време за почивка с книга или филм, ще знае точно какво да препоръча.

Майстор е в поддържането на дома чист и удобен

Нечистият дом никога не може да принадлежи на домошар. Той би обичал дома си достатъчно, за да може винаги да го поддържа чист. И най-вероятно никога няма да ви позволи да го почистите, защото вярва, че само той може да го запази безупречен. Безплатен пропуск за вас!

Не търси социално одобрение

Домът му е неговият свят. И не му пука дали ще впечатли други хора. Има своя дом, вас и малкия си близък приятелски кръг. Това е всичко, което му трябва в живота.

Има малък и много близък приятелски кръг

Това, че е домошар, не означава, че е антисоциален. Би могъл да бъде много социален, но социалният му кръг е малък. Хубавото за вас е, че няма да ви се налага да запомняте твърде много имена или да се опитвате да впечатлите много хора, от които той се интересува.

И вероятно супер пухкави домашни любимци също...

И има голям шанс вече да има пухкав другар у дома, с когото се е гушкал преди да се срещнете.

Подаръците ви вероятно ще бъдат направени у дома или ръчно изработени

Направени специално за вас, подаръците за рожден ден и годишнина вероятно ще бъдат изработени ръчно от него. Той ще обърне по-голямо внимание на това, което обичате и ще създаде сам подаръците, така че това, което получавате, е напълно уникално.

А вие бихте ли излизали със социален мъж или с такъв, който предпочита да си стои у дома?