Надарено гадже разваля порнокариерата на актриса, която вече не може да прави секс с мъже със средно големи мъжки достойнства. Това разказва участничката във филми за възрастни Стела Андрюс, като не става съвсем ясно дали се хвали, или се оплаква.

25-годишното маце от три години е във връзка със свой колега, който вади 30-сантиметров "звяр". "Страхувам се, че вече съм толкова свикнала, че просто не мога да бъда с някой, който има средностастистическа дължина", обяснява Стела.

За да не се съсипва съвсем кариерата ѝ, тя снима порно само с гаджето си, а за някои от видеата викат други актриси.

Огромният атрибут на гаджето води и до някои стресови, както и до комични ситуации. Една такава е, когато Стела кани една своя мастита колежка да участва в новия ѝ порнопроект. "Не мислех, че трябва да я предупреждавам за огромното достойнство на мъжа ми, защото тя е една от най-популярните порноактриси в света в момента", разсъждава Стела. "Мислех си, че е свикнала на такива размери", продължава тя.

Оказва се, че греши, а колежката, чието име не се разкрива, останала шокирана и се ядосала, че не са я предупредили какво я очаква. "Трябваше ѝ физическа и ментална подготовка за това, което я очаква на снимачната площадка", обяснява още Стела, която обещава друг път да предупреждава за особеностите на "работните инструменти".