Когато си влюбена в някого, в тялото ти бушуват вълна от разнообразни емоции. Изпитваш любов, признание, страст, страх и куп други неща. Да бъдеш влюбена е страхотно чувство, което те променя. Ето какво се случва с теб, когато си влюбена в някого. 

1. Чувстваш, че ще ти отнеме цял живот, за да го опознаеш.

2. Бориш се. Но се бориш, защото ти пука. И разбираш, че тези усилия правят връзката по-силна в дългосрочен план, че нищо, което си струва да бъде направено, не е лесно.

3. Можеш да си ви представиш на 40, 50, 70, 90 и дори 100 години и това, което виждаш в ума си, все още те кара да се усмихваш с наслада.

4. Обичаш неговите недостатъци. Да откриеш нова странност в него е като да откриеш огромна нова вселена.

5. Вашият сексуален живот е палав. Той е страстен. Той е скучен. Той е духовен. Той е забавен. Като цяло имате невероятно гъвкав сексуален живот, който е труден за дефиниране, защото винаги го променяте и намирате нови начини да се харесате един на друг.

6. Ти си по-щастлива да го наблюдаваш как гледа телевизия, отколкото да гледаш истинското шоу. Той е толкова запленяващ, че просто да го гледаш как реагира на някое телевизионно предаване, е повече от достатъчно забавление за теб.

7. Начинът, по който той гледа на света, и начинът, по който преминава всеки ден през света, те вдъхновява да бъдеш по-щедър и съпричастен човек.

8. Носи ти усещане за дежа вю. Това е невероятното усещане, че имаш чувството, че си го срещала и преди и си го обичала дълбоко от векове.

9. Той издава най-сладките звуци.

10. Кара те почти да вярваш в магията.

11. Това, че някой те обича толкова силно, те кара да осъзнаваш повече красотата в природата и чудото, което е всичко около теб.

12. Не се страхуваш да се изложиш пред него - метафорично и буквално. Разголваш се и той те приема такава, каквато си.

13. Той ти действа като опиат. Един поглед или милувка от него е като лекарство. Всъщност, когато си болна, нищо не помага повече от това да го имаш до себе си.

14. Заедно можете да си представите бъдеще, което е по-светло от всичко, което си смятала за възможно, преди да го срещнеш.
.
15. Целувките му са глътка свеж въздух, винаги, дори и сутрин.

16. Когато най-лошата ти страна излезе наяве, той е търпелив с теб и ти помага да се върнеш към себе си. Неговото присъствие може да ти помогне повече, отколкото всеки психолог може да направи за теб.

17. Той има аромат, който ухае на дом. Всеки път, когато вдишваш уникалната му формула, която е самият той, те обгръща спокойствие.

18. Всичко изглежда сякаш си е на правилното място.

19. Когато той оставя нещо след себе си (например часовник или риза) и ти намериш предмета — дори само когато го погледнеш, ти създава топло усещане отвътре.

20. Всеки миг с него се усеща като филм, като важно събитие.

21. Честно казано, чувстваш, че каквото и бедствие да ви сполети, имаш основа и ще можеш да се справиш, щом той е на твоя страна.