Април е преполовен и на всички ни е ясно какво означава това – лятото е съвсем близо! Дългочакани дни под жаркото парещо слънце, време за ваканция, много усмивки и време на открито. След дългата и сурова зима няма съмнение, че кожата ни не е съвсем подготвена за това, което я очаква само след месец-два… За да ти помогнем да се чувстваш, а и изглеждаш зашеметяващо добре, предлагаме да опиташ няколко прости техники, с чиято помощ да я поддържаш ревитализирана през цялото лято. Време е да засияеш!

Ексфолиране и хидратиране

Подготви кожата си с ексфолиант за тяло и лице. Гладката кожа е добра основа за добиване на равен тен, а допълнителната хидратация е от ключово значение, за да не допуснеш мастните жлези да започнат да компенсират и създадат повече омазняване.

Да се предпазим от вредното въздействие на слънчевите лъчи

Дори през студените месеци и през пролетта ще си направиш услуга, ако използваш защита от вредните ултравиолетови UV лъчи, които не прощават на никого. UVA лъчите проникват по-дълбоко в кожата от UVB и са причина за преждевременното стареене на кожата. Лицето и шията – те се нуждаят от целогодишна грижа. Достатъчното количество слънцезащитен фактор, както и допълнителният прием на CoRepair DERMA ще ти даде необходимата превенция от вредните слънчеви лъчи и признаците на стареене.

CoRepair DERMA подпомага защитата на кожата срещу вредните лъчи и фотостареене. Приема се по две капсули на ден.

Как слънцето причинява оксидативен стрес?

UVA лъчите взаимодействат с клетките на кожата и генерират свободни радикали. Тялото използва антиоксиданти за неутрализиране на тези потенциално вредни свободни радикали. Когато има дисбаланс между производството на свободни радикали и способността на тялото да ги неутрализира, свободните радикали започват да увреждат клетките в процес, известен като оксидативен стрес. Затова ни е необходима именно допълнителна защита на клетките от оксидативен стрес.

Капсулите CoRepair DERMA са с антиоксиданти за защита на клетките от оксидативния стрес и за Анти-ейдж грижа.

Допринасят за естественото образуване на съединителна тъкан и не на последно място подпомагат образуването на колаген за нормалната функция на кожата.

Съдържанието на каротеноиди Бета-каротин и зеаксантин в CoRepair DERMA допринасят за нормалната пигментация и поддържане на сияйността, гладкостта и свежестта на кожата ти. А така здравослвоният тен, към който се стремиш и ще придобиеш, ще се задържи много по-дълго върху кожата ти.

Лятото несъмнено е най-любимото ни време от годината, но е от решаващо значение да се погрижим за кожата си подобаващо отсега. Почиствай, хидратирай и не позволявай на натоварения ти график да пречи на подготовката ти. Възползвай се от иновациите по възможно най-добрия начин и не забравяй, че красота идва отвътре. И всички ще го забележат!

Потърси в аптеките в страната!

Последвай в Instagram и очаквай изненади с награди

https://www.instagram.com/co.repair/

https://fortex.bg/product/corepair-derma