Любовният съвет, от който се нуждаеш, е този:

„Ако очакванията ти за любовта са нереални, ти няма да научиш как да откриеш истинската любов.“

Когато говорим за връзки и за твоя списък с изисквания, замисляла ли си се дали те не са прекалено високи? Представи си този списък като такъв за пазаруване. Никой магазин не би ти дал всичко от него, защото просто ги няма.

Очакванията, които имаш и за типа връзка, която искаш да водиш, също могат да са проблем. Излез извън зоната си на комфорт и погледни реалността. Запомни, че и връзките невинаги са такива, каквито са били през първите месеци. Химията е коварна, но е важно не само тя да съществува, но и с половинката ти да си пасвате.

В една връзка не трябва да има само желание, а уважение, приятелство, интимност (и то не само физическа).

Защо ли? Защото това желание често се изпарява. Според учените това се случва след около 2 години.

Ето защо трябва да водиш връзка, в която мигновено се е появила чиста и силна химия, ако и двамата искате просто забавление.

Ако искаш дълготрайна връзка, то трябва да проверите дали си подхождате, за да не разбиете сърцата си.

Правилният мъж не може да оправи живота ти или да го изпълни от нищото. Той трябва да е щастлив, колкото теб. Любовта е красива, но тя няма да разцъфне, ако и двамата сте обзети от негативизъм.

Ето 3 неща, които трябва да направиш, за да водиш щастлива и дълга връзка и да се научиш как да откриеш любовта, която ще остане:

1. Наблегни на важните неща в списъка ти

Не бъркай нереалните ти очаквания в него с завишените такива. Завишените са реални, докато отговарят на реалността, която ни заобикаля. Интелигентните и успешни жени си подхождат с мъже като тях.

2. Постави си граници

Изгради си кристален образ на нещата, които не желаеш и не би направила. Започни с малко работа върху себе си. Опознай се и бъди открита пред себе си. Никога не прави компромиси, които биха ти коствали много.

3. Разбери кои са твоите ценности

Какво искаш от живота? Искаш ли деца? Какво мислиш за брака?

Помисли над твоето ежедневие, здраве, навици, интереси, убеждения, дори и над това къде живееш.

Запитай се каква връзка искаш и какво искаш от нея. Бъди открита към хората и споделяй.

Химията е важна, но да знаеш и какво искаш ще ти даде по-ясен образ на това какво е любовта.