Отношенията между снахи и свекърви често са доста далеч от това, което ни се иска да бъдат. Разбира се, има и изключения, които се радват на прекрасни отношения, но много по-често се говори за обтенати отношения, завист, неуважение и дори омраза между двете най-важни жени в живота на мъжа. Естествено, всяка майка иска най-доброто за детето си, но често се случва свекървата като майка винаги да се стреми да бъде първа, дори и когато синът й се ожени и вече има свое семейство. 

Няма да овъртаме пповече - представяме ви 3-те най-лоши свекърви според характеристиките на зодиака.

Телец

Внимавайте - свекървата със зодия Телец е много умела. Тя ежедневно ще плете невидима мрежа около вас, от която няма да се измъкнете лесно. Буквално ще иска да си навира носа навсякъде и няма да се свени да даде безброй съвети за храната, дрехите, парите ви... Пред вас ще ви каже, че сте перфектна във всяко отношение и че едва ли не ви се възхищава, а зад гърба ви ще разказва, че нямате никакъв вкус. Упорита до мозъка на костите си, тя няма да поддаде и милиметър назад, за да ви остави да живеете както си искате.

Всичко, на което трябва да се надявате е, че силата й ще продължи да възтържествува по-кратко, отколкото търпението ви. Намерете слабото й място и й докажете, че не сте за подценяване и може да ви има вяра, когато става дума за най-свидното й - нейния син.

Рак

Под умело изградения образ на нежна майка, се крие една от най-страшните свекърви в зодиака. С нея наистина няма шега работа. Не бива да я обвинявате за нищо, а в случай, че не сте съгласни да играете по правилата й, то тя много внимателно и тактически ще ви принуди да го направите така или инач. Все пак синът й е неприкосновен и трябва да бива докосван само и единствено от одобрени от нея. 

Единственият начин да имате добри отношения със свекърва от зодия Рак, е да й влезете под кожата и да си спечелите доверието й. Веднъж успели, знайте, че повече никакви проблеми няма да се изправят срещу вас. 

Риба

Ако свекърва ви е зодия Риби, значи сте в истинска беда. Тя толкова много е разглезила сина си, че винаги ще очаква от вас да се грижите за него, сякаш сте му втора майка. Внимавайте особено много, ако споделяте един дом с нея, защото ще очаква от вас да се превърнете в нейно пълно копие. Всичко трябва да е красиво и хармонично, а на сина й не трябва да му липсва нищо. Не се възмущавайте прекалено много, за да не съжалявате впоследствие.

Покажете й, че синът й е в сигурни ръце, жив, здрав, нахранен и облечен и ви уверяваме, че рано или късно, ще спечелите уважението й, а тя ще ви възнагради с внимание като към родна дъщеря.