Срещала ли си някого, чието присъствие кара времето да спре, а самият той променя живота ти напълно?

Когато чувстваш силна връзка с някого, то той е твоя сродна душа.

Всяка сродна душа е различна, а съществуват много. Тя може да се появи като приятел или любовта на живота ти. Някои от тях ни учат на едни и същи уроци, а други – на различни. Трябва да внимаваш, за да запомниш тези неща.

В живота можеш да се влюбиш само три пъти, а всичко друго е просто едно повторение на тези пъти. Напълно възможно е да срещнеш човек, който ще ти даде и трите типа любов, докато връзката ви се развива. Заедно със сродната ви душа, ще се развиваш, за да се превърнеш в истинското ти Аз.

А как това ще се случи ли? Зависи от типа любов, която изпитваш:

Първата сродна душа: Идеализираната любов

Първата любов е през детството или ученическите ти години. Като дете си чувала различни приказки за любовта и си създала собствени представи за нея. Виждаш любовта толкова идеализирана и я искаш точно такава. Когато започнеш да чувстваш, че нещо не е наред във връзката ти, отказваш да се предадеш. Вярваш, че той е онзи, с когото ще прекараш живота си. Чакаш щастливия край.

Ако си преживяла вече тази любов, не съжалявай, защото всеки трябва да я изпита. Тя има задачата да ти покаже, че представите ти за любовта не са истински и да ти покаже какво наистина за теб е тя.

Урокът е, че тя те кара да започнеш да растеш като личност и да изградиш възгледите си за различни неща.

Втората сродна душа: Трудната любов

Тя ни дава много уроци. Понякога идва като няколко човека, а при други като един. Ако си във връзка, в която виждаш и трите типа любов, можеш да видиш, че половинката ти те предизвиква за различни неща.

Тази любов е най-важна, защото ни кара да пораснем най-много. Тя е трудна. Макар и ти да се опиташ упорито да я спасиш, тя просто няма как да оцелее, защото изисква прекалено много, което ти трябва да жертваш.

Макар и всички предизвикателства, драма, болка и сълзи, ти ще разбереш важни неща за живота си, отговаряйки си на въпроси като: Коя съм аз?, Какъв искам да е живота ми?, Как искам да обичам и да бъда обичана?

Ако не я преживеем, не бихме открили истинските отговори на тези въпроси. Чак тогава идва ред и на третата...

Третата сродна душа: Неочакваната любов

Третата и последна любов, наричана още истинска любов, е онази, която идва неочаквано. Тя не следва никакви правила, не може да се сравни с нищо, но е перфектна.

Рядко можеш да очакваш да си паснеш с някого толкова добре, но с този човек, това се случва. Лесно, забавно и магично. Тази сродна душа ни показва какво е да обичаш истински и безгранично. В този период от живота ти осъзнаваш наистина коя си и разбираш какъв живот искаш. Сродната ти душа те допълва напълно и нямаш никакви съмнение за това дали да прекараш живота си с нея.

Запомни, че любовта, която изпитваш сега или си изпитала в миналото, е тази, която е трябвало да бъде. Наслаждавай се на живота и любовта, защото те са едно невероятно преживяване.