Уморихте се от чакането на истинската любов?

Когато се опитвате да намерите сродната си душа, пътешествието може да отнеме цяла вечност... докато най-накрая се появи. Но за забързване на нещата можете да използвате „Законът на привличането“. Той гласи, че всичко, върху което се фокусирате, успява да бъде придърпано към вас – прсто привличате това, което излъчвате.

И все пак по време на търсенето на сродната душа вероятно се чудите „Къде е той?“ и „Защо не го откривам?“. Някои необвързани жени дори се чудят къде бъркат и какво ги държи далеч от човека, който ще ги направи истински щастливи.

Но не се тревожете, защото това ще се случи! Гарантирано е, че вие и вашата сродна душа ще бъдете заедно, дори и да мислите, че няма да стане.

Всъщност причината вашата сродна душа да не се е появила в живота ви е, че се нуждае от известно убеждаване – но точно техниките на Закона за привличането могат да променят това!

Той е на път. Просто трябва да го повярвате с всяка фибра от тялото си. Съмнението и тревогите за това дали ще ви се случи работят срещу Закона на привличането и определено ще ви попречат да срещнете човека за вас.

Трябва да се отворите за него като не се противопоставяте на желанията си със страх, съмнение или тревога. Трябва да се отървете от противопоставянето на това, което желаете. Може да е съмнение, угризения, вина, ревност, стрес, разочарование, страх, предразсъдъци или гняв. Вместо това се съсредоточете върху невероятната връзка, която се е устремила към вас.

Ето пет техники на Закона за привличането, които можете да използвате, за да научите как да откриете сродната си душа и да привлечете любовта и връзката, която желаете.

1. Опишете реалистично видение за вас и сродната ви душа

Под реалистично видение имаме предвид детайлно описание на връзката ви със сродната ви душа, сякаш вече съществува.

Напишете две или три позитивни утвърждения, които подкрепят реалистичното ви видение. Напишете ги в първо лице и сегашно време. Използвайте описателен език и покажете ентусиазъм. Бъдете възможно най-специфични и се уверете, че включвате и двама ви в него.

Не се тревожете за неговите физически черти. Съсредоточете се върху това как ще се чувствате, когато сте заедно и нещата, които ще преживеете. Четете го поне по веднъж на ден – или след като станете от сън, или преди да заспите.

2. Утвърдете, че сродната ви душа идва

След като сте приключили с реалистичното си видение, напишете 2-3 позитивни утвърждения, които го подкрепят. Започнете всяко от тях с „Аз съм...“ и продължете нататък. Уверете се, че всяко от утвържденията засяга нещата, които искате, а не онези, които не желаете.

Например напишете нещо като „Привличам мъжа на мечтите си, сродната си душа, партньорът ми до края на живота“, вместо „Вече не привличам заети мъже“. Винаги се съсредоточавайте върху положителното.

Ако искате, можете да ги напишете на малки блележки и да ги поставите в дома си, в колата или на всяко друго място, на което прекарвате много време.

3. Създайте табло за сродната си душа

Важно е да имате неща, които да виждате често и които да помагат на мозъка ви да се приобщи към реалността, която създавате. Именно заради това таблото е важна следваща стъпка.

Ако не сте наясно какво представлява подобно табло, това е физическо представяне на най-съкровените ви мечти с изображения и думи. Много хора ги правят върху бели дъски и ги окачат някъде, където ще ги виждат всеки ден.

Отново бъдете детайлни. Всичко, което е на това табло, трябва да създава усещане за щастие и нетърпение към предстоящото.

4. Правете медитации „сърце в сърце“ и „душа в душа“ със сродната си душа

Седнете на тихо място в удобна поза. Поставете едната си ръка на сърцето, а другата на корема. В тишината на съзнанието си, повикайте любимия си човек да се свърже с вас сърце в сърце и душа в душа. Правете това за поне 10 минути всяка сутрин. Можете да правите и други неща, за да се свържете. Усещайте необятната любов и енергия във всяка клетка от тялото си.

5. Пишете до половинката си.

Има два подхода, които можете да предприемете: можете да пишете писмо на сродната си душа, споделяйки всикчо, което искате, за да го уверите колко или защо го обичате. Или пък можете да пишете в дневник описания за времето, което прекарвате заедно.

Която и техника да изберете, тя е силен начин да се свържете с енергията му. Ако направите тези стъпки част от ежедневната си рутина, ще започнете да забелязвате големи промени в мислите и поведението си.

Докато правите всичко това, уверете се, че вярвате, че всичко това ще се случи. Така ще бъде! Настройването на сърцето и съзнанието към идеята за сродната душа е един от даровете на това да бъдете необвързани. Докато повиквате любимия човек в живота си, можете да се отдадете на себеусъвършенстване и да се уверите, че следващата ви връзка ще бъде по-добра от всякога. Способни сте на огромна любов. Но за да я срещнете, трябва самите вие да бъдете такава!