Сродната ти душа се появява, когато душата ти е готова.

Може би след като сърцето ти е било разбивано неведнъж, си си обещала никога повече да не позволиш да те наранят. Или може би, след като си го пазила сърцето толкова дълго, те е страх дори да дадеш на някого шанс да го разбие.

Но намирането на подходящия човек, в когато да се влюбиш, си заслужава всякакво разочарование. Вярвай ми. Много по-добре е да разбиваш сърцето си всеки ден, отколкото да живееш цял живот, без да дадеш на някого шанс да се влюби. А добрата новина е, че за всеки има подходящ човек и ти заслужаваш да го намериш. Истинската любов идва когато най-малко я очакваш. Има няколко знака обаче, за които може да внимаваш. В повечето случаи незабавно ще разбереш, когато я срещнеш. Във въздуха има щастие или усещаш, че по някакъв начин ще откриеш своята сродна душа. Така че може да следваш това чувство.

Въпреки това, когато тя е близо, усещаш енергията ѝ и в крайна сметка тя ти дава сигнали. Някои от общите признаци са:

1. Имаш романтични сънища

Преди тази космическа романтика да се разгърне в реалността, може да я изпиташ първо в сънищата си. Може да не си спомняш подробно детайлите, но положителните чувства, които този сън носи, ще бъдат с теб през целия ден.

2. Чувстваш внезапно желание да се усъвършенстваш

Ако почувстваш внезапно желание да си привлекателна отвътре и отвън, това е ясен знак за вдъхновението, че си близо до сродната си душа. Обръщаш внимание на личното развитие, защото смяташ, че трябва да привлечеш някого. Това е нещо положително и в него влагаш енергията си. Докато се усъвършенстваш, душата ти прави същото. Всъщност, така и двамата вървите един към друг.

3. Започваш да виждаш целта си в живота ясно

Близостта на сродната ти душа те кара да видиш целта в живота си наистина ясно. Това, което изглеждаше като празно съществуване, внезапно поема в смислена посока. Чувстваш се жива и развълнувана. Да направиш това, което трябва, те кара да се чувстваш завършена и доволна. Тези емоции са светлината, която вдъхновява и привлича присъствието на сродната ти душа.

4. Започваш да виждаш любовта около себе си

Навсякъде, където и да погледнеш, виждаш двама души, които се държат за ръце или се прегръщат, сякаш целият свят им принадлежи. Забелязваш любовта по телевизията и дори нюзфийдът ти е пълен с обич. По радиото или дори докато влизаш в мола чуваш любовни песни – буквално навсякъде.Това може да те дразни отначало, но любовта иска да ти се „покаже”, за да я приемеш в живота си.

5. Откриваш същността на идеалния си партньор

Вече имаш план за бъдещите си отношения. Той обаче е изпълнен с подробности за това как трябва да изглежда идеалният ти партньор, как трябва да говори и т.н. Въпреки че понякога това, което наистина искаш, се сблъсква с това, което изглежда, че си искала. От там идват грешните взаимоотношения. Но щом придобиеш яснота за това, което наистина искаш, ще разбереш същността на всички тези детайли и ще започнеш търсенето, а сродната ти душа ще те намери. Например, може би си мислиш, че искаш идеалния ти партньор да има руса коса, да бъде в добра форма, да излиза и да обича животните, но същността на това, което наистина желаеш, може да е чувство за самосъхранение и позитивност, която партньорът ти да излъчва. Вместо да търсиш рус мъж, който обича животните, започни да търсиш места, на които може да срещнеш позитивни хора. Така ще откриеш сродната си душа.

6. Отвори се за нови възможности

Когато се чувстваш готова да посрещнеш новата любов в живота си, се отваряш към повече възможности за срещи с нови хора. Получаваш покани от близки и приятели доста често. Социализирането и напускането на зоната за комфорт ще ти даде повече шансове да срещнеш истинската си любов, защото тя рядко чука на вратата. Да имаш желание да се отвориш за нови възможности е знак от твоето подсъзнание, което се опитва да те освободи от удобния затвор и да ти помогне да намериш любовта на живота си.

7. Чувстваш, че енергията ти е по-висока от обичайното

Усещаш близостта на сродната си душа и енергийните ти нива се повишат. Несъзнателно чувстваш положителния тласък, който има върху теб, защото духът ти го усеща пръв. Може да се събудиш сутринта и да чувстваш повече енергия от обикновено – да си щастлива без особена причина. Това е още един признак, че някой подходящ за теб е близо.

8. Най-накрая ще разбереш уроците, които ти е донесла любовта преди

Нещата се изясняват и вече не виждаш грешките в предишните си отношения. По-скоро започваш да ги възприемаш като преживявания, от които може да извлечеш поуки. Знаеш, че няма да направиш същите грешки. Изглежда, че си наясно с правилните неща, които трябва да направиш, ако влезеш в нова връзка със съответния човек. Това е знак, че си се излекувала от миналите любовни несполуки и можеш да се влюбиш отново.