Първият месец от новата година почти свърши. Време е да разберем за кои знаци годината ще бъде най-напрегната, на какво трябва да обърнат внимание, какво да оставят зад гърба си и в какво да се впуснат смело, без много много да му мислят.

Виж дали и твоята не е сред трите зодии, които трябва да бъдат изключително внимателни през 2022-ра:

Везни

За Везни 2022-ра ще бъде годината на истината. Склонни сте да скриете вашите страсти зад маската на отчуждение. Ретроградната Венера в Козирог, която продължава до 29 януари няма да ви даде възможност да промените нищо в начина си на живот и отношението към хората около вас.

Преструването през този период, че се чувствате добре, няма да ви помогне много. Ретроградният Меркурий ще влияе лошо на вашия знак. Ще имате проблеми в общуването, затова се опитайте да бъдете точни в изказванията си, защото думите ви може да бъдат изтълкувани грешно. Ще се почувствате някак си не на място, но се опитайте да издържите на напрежението. Това време ще отмине. Предизвикателствата на 2022-ра година ще ви отведат към истината и една невероятна 2023!

Лъв

За Лъвовете 2022-ра ще бъде деликатна година, изпълнена с дискомфорт. През нея вашият живот ще бъде разтърсен изоснови. Ще трябва да се научите да контролирате проявите си на раздразнение.

Знакът ще бъде в плен на ретроградния Меркурий от 22 май до 3 юни. От 24 август до началото на 2023-та година пък ще бъдете под влияние на ретрограден Уран, който ще ви принуди да се промените. Ще ви липсва лукса, на който сте свикнали и приемате за даденост. Но всичко е за добро!

Водолей

За Водолете 2022г-ра ще бъде годината на разбирането. За съжаление, ви очаква съдбата на Лъвовете. Вашият знак се противопоставя на този на Лъв, затова звездите ви съветват да намерите добър приятел именно в лицето на някой от тази зодия, с който да споделите съдбата си. За ваш късмет Сатурн ще окаже изключително благоприятно влияние върху вас. През 2022-ра година ще се наложи да бъдете издръжливи, тъй като ви очакват много спадове и попадане в много ретроградни Меркурии. Важното е, че накрая всичко ще завърши добре за вас и всички усилия ще са си заслужавали.