Четенето на астрологични прогнози за най-добрата 2022 г. е напълно различно от гледането на такива само за един ден, седмица или дори месец. Краткосрочните показания са чудесни за определяне как трябва да се подготвите за вечерно излизане или какво да очаквате от хората от вашия кръг, но годишните показания могат да променят хода на целия ви живот.

2022 г. включва набор от интензивно космическо време (с много ретрогради, затъмнения и квадрати), но има няколко знака, които ще имат невероятни преживявания, благодарение на влиянието на най-основните планети тази година.

Ето кои са трите зодии, които ще имат най-добрата 2022 г. - ако сте един от тях, подгответе се за чудеса.

Риби

Риби, 2022 е ВАШАТА година. Звездите се подреждат във ваша полза! Подгответе се за „Година на потока“. 2022 г. ще ви осигури по-малко разочарования, оставяйки ви повече място да бъдете продуктивни в социалните, емоционалните, духовните и свързаните с кариерата аспекти на живота си. Ще се възползвате и от влиянието на две огромни планети, което ви дава възможност да се насладите на потока на живота.

Юпитер седи във вашия знак от края на 2021 г. до 10 май, след това отново от 28 октомври до 20 декември, осигурявайки ви късмет и сила в началото и края на годината. Можете също така да очаквате непрекъснато подобряване на вашата интуиция, благодарение на вашия скъп приятел, Нептун.

Използвайте това космическо издигане, за да изследвате какво означава да бъдете себе си, Риби. Освободете се от това, което мислите, че светът иска да бъдете, и се потопете с цялото си сърце в своето странно, шантаво, интуитивно аз!

Рак

Рак, 2022 г. е вашата „Година на изследване“. Време е да излезете от черупката, в която сте се скрили, и да пожънете всичко, което сте посяли. През 2022 г. ще изпитате същото като Рибите, благодарение на влиянието на Юпитер и Нептун. Вероятно ще се чувствате по-спокойни, отколкото миналата година – 2021 г. отне много от вас. Наред с движенията на тези две големи планети, вие също ще продължите да усещате влиянието на Плутон в Козирог, противопоставящ се на вашия знак.

Плутон е малка, но магически мощна планета, която се движи в „ери“ вместо в кратки периоди – той се мотае в Козирог от 2008 г. и ще бъде там до 2023 г., напомняйки ви за упоритата работа, която трябва да се случи, за да бъдете заземено духовно същество.

Това, че Плутон се противопоставя на вашия знак през всичките тези години, създаде контраст на вашата тревожна, емпатична природа с главно Е. Вашето време за изучаване на деликатната работа на духовността скоро приключва. Можете ли да изследвате какво е да си сърдечно същество в един хладнокръвен свят?

Дева

Деви, 2022 г. ще бъде една от най-добрите ви години досега. За вас 2022 г. е „Година на отпускане“. Модели на поведение, гняв и стари навици – от какво сте готови да се откажете? Същите външни планети, дължащи се на засилване на интуитивните възможности на Рак и Риби, са и това, което ще ви помогне да се отпуснете и да освободите малко напрежение.

Въпреки че твърдите, че не се стресирате лесно, ясно е, че обичате натоварените графици и многото задачи. Това, обаче, може да доведе до бърнаут и разочарование. Не ви ли омръзна това? 2022 ви дава възможност да нарушите този модел: Юпитер и Нептун в Риби (противопоставящи се на вас) ще се люлеят през вашата карта, за да успокоят характера ви.