През април и май 2022 г. ще се случат две големи събития: съединението на Нептун с Юпитер и коридорът на затъмненията от 30 април до 16 май. Именно през този период очаквайте промени, а още по-добре - вземете ситуацията в свои ръце.

Звездите и планетите винаги помагат на тези, които действат в защита на своите интереси – това ще бъде особено силно изразено през април и май. И така, Нептун и Юпитер ще помогнат на всички по въпросите на миграцията, медицината, психологията и творчеството: ако отдавна обмисляте смяна на жилището, разработка на проект, медицинско изследване – сега е моментът.

Що се отнася до коридора на затъмнението в Телец и Скорпион от 30 април до 16 май – през този период успешно могат да бъдат реализирани въпроси, свързани с увеличение на капитала, рефинансиране, увеличение на заплатите. Периодът е продуктивен и за тези от вас, които искат да постигнат значима трансформация на външния си вид, да се подложат на диета и да променят начина на живот. Ако сте мечтали за увеличение на заплатата, тогава събитията могат неочаквано да ви дадат странична работа или възможност за частна практика. Между другото, звездите подкрепят подобряването на качеството на живот, така че, ако сте имали идея да се преместите, да живеете извън града, да направите ремонт в дома си, да започнете да отглеждате собствени зеленчуци и плодове - всичко това ще бъде придружено от безпрецедентен късмет!

И все пак има 4 знака от зодиака, които ще са най-печеливши и ще могат да изпълнят своя голяма мечта. Вижте кои са те:

Риби

До 11 май Рибите са облагодетелствани от късмета в лицето на Юпитер, който е в техния знак през последните три месеца. Сред астролозите е обичайно да наричат тази планета Дядо Коледа, защото тя като него дава подаръци безплатно, подобрява здравето и дори когато е във връзка с Нептун (както през този април и май) дори тогава реализира най-смелите фантазии. Ето защо, ако отдавна искате да купите недвижим имот, да получите второ висше образование, да се преместите – успеете! Юпитер дава просперитет и подобрява всички сфери на живота до средата на май, така че, Риби, побързайте!

Телец

Невероятен късмет, за който дори не стее мечтали, скоро ще влезе в живота ви, Телци. Събитията ще се развият по такъв начин, че хора от миналото ще допринесат за напредъка ви в бъдеще. Защо ще възникнат тези обстоятелства? Факт е, че възелът от миналото - Кету - е във вашия сектор от бивши партньори, а Юпитер е в сектора на общността. Така че очаквайте от партньори, с които сте работили в миналото, да ви направят перспективно предложение. Не забравяйте, че възелът на бъдещето - Раху - е във вашия знак до Уран през следващите две години! Това ще ви даде абсолютно неочаквана опора, която като асансьор ще ви издигне нагоре! Ето защо, ако искате да започнете личен проект, да получите повишение, да създадете своя собствена общност - ще го постигнете без съмнение! Така че не се колебайте, не отлагайте – смело напред!

Лъв

Късметът се усмихва на Огнените лъвове - планетата Юпитер влиза в "братския" знак Овен, който е отговорен за вашето повишение, пътуване, обучение и жизненост. Условно казано, в живота ви може да се появи възможност да получите образование, да отидете в чужбина или да получите сериозна PR помощ. Ако мечтата ви е свързана с израстване в кариерата, определено ще успеете. Затъмнението в Телец на 30 април може да ви донесе нова позиция, предложение за работа или професионално развитие с помощта на социалните медии и общности. Също така си струва да се отбележи, че през пролетта ще ви бъде по-лесно да постигнете целите си, тъй като затъмнението ще настъпи в сектора на постиженията – и определено много скоро ще увеличите броя на вашите победи с още една.

Козирог

Земните Козирози преминават през най-бурния период от живота си– трансформаторът Плутон преминава радикално през вашия знак, променяйки изцяло живота ви. Но бъдете оптимисти – тази планета никога не отнема това, което има потенциал за развитие. Така че, ако нещо иска да излезе от живота ви, пуснете го.

През пролетта вашата мечта, свързана с паспорти и пътуване, ще се сбъдне - Юпитер ще застане във вашия документен сектор: ако искате да получите разрешение за пребиваване или гражданство, ще успеете!

Що се отнася до затъмненията на 30 април и 16 май, те ще се случат в секторите на личните проекти, децата и общността. Вероятно ще успеете да устроите децата си в най-подходящата за тях детска градина, да им намерите частни учители. Освен това ще можете бързо и ефективно да разработите свой собствен продукт.

Можете да бъдете много доволни от бъдещето, Козирози! Следващите две години ще донесат големи положителни промени в живота на всеки от вас – ако не увеличение на семейството /бременност или внуци/, то със сигурност собствен успешен бизнес!