Април е страхотен месец! Но е сезонът на Овена, така че, не е учудващо.
Голямата тема на месеца е напредъкът, но внимавайте да не тръгнете с рогата напред, както би направил овена, символ на зодията. Смешното е, че този месец имаме два значими съюза на астрологичната карта. Първият се случва между владетеля на зодия Овен и самия Бог на войната, Марс със Сатурн, планетата на труда, Бог на времето, а същевременно и на смъртта. И това естествено звучи много мрачно и драматично, нали?

Малко след това, обаче, имаме Венера и Юпитер, които идват на помощ в Риби, знак, на който се радват както планетата на любовта, блясъка и мира (Венера), така и тази на мъдростта, вълнението и вярата.
И така, очаква ни един вълнуващ месец Април, който ще бъде изключително интересен за тези три зодии, които се очаква да се влюбят, когато се появят първите пролетни цветя:

Рак

Хората със зодия Рак ще срещнат любовта на живота си през 2022г. и има голяма вероятност това да се случи през месец Април. Чувствителният воден знак, управляван от Луната, ще бъде по-скоро страстен, отколкото емоционален в началото на годината. Очаква се през Април да срещнете човек, с който да се свържете на дълбоко ниво, а умът ви да се изпълни с щастие и удовлетворение.

Дева

Девата е другият щастлив зодиакален знак, който ще се влюби в началото на пролетта. Има голяма вероятност да възобновите стара връзка или да се съберете с човек, който винаги е бил във вашето обкръжение. Има голяма вероятност да се влюбите от пръв поглед, а разположението на планетите ще ви благослови с дългосрочна и стабилна връзка.

Скорпион

Представителите на зодия Скорпион са чувствителни и емоционални. Те искат да притежават партньорите си и са взискателни в отношенията си. Това ги прави малко корави хора, когато става въпрос за любовни връзки. От средата на април 2022 г. те ще могат да създадат силна и любяща връзка с обекта на чувствата си. Тези, които вече имат романтична връзка, ще преминат на следващото ниво и ще запознаят любимия със семейството си, или ще се сгодят.