Ясно е, че 2022 г. ще бъде една от най-променливите във финансово отношение за последните 15 години. Сатурн, планетата на ограниченията и дисциплината, се свързва с Венера. Някои от нас очакват нова позиция, а други сериозно ще преразгледат инвестициите си.

През 2022 година затъмненията, които управляват съдбата на цялото човечество, ще се случат в периода на отговарящите за финансовата стабилност знаци – Скорпион и Телец. Уран – планетата на изненадата, се намира точно в Телец, което означава, че точно по време на затъмненията на 30 април и 16 май, 25 октомври и 8 ноември светът ще бъде изправен пред големи финансови сътресения.

Март е изключително важен месец. Всеки един астролог знае, че планетата Венера – господарката на знака Телец, до края на месеца ще се свърже със Сатурн – планетата на кармата, строгостта и дълга. Това винаги е труден период. Някои ще трябва да започнат сериозно да спестяват, а други ще направят финансов пробив, но ще поемат трудни и понякога дори тежки задължения.

Овен

Въпреки факта, че до 2023 г. Овенът ще има безпрецедентен просперитет и фантастичен късмет, март 2022 г. ще се стори много труден на представителите на тази зодия. Планетата Венера, която управлява финансовия сектор, се свързва със Сатурн в сектора на социалния напредък. А това означава, че въпреки амбициите и активността на Овните, усилията им ще се „свият“ и е малко вероятно да успеят да спечелят точно сумата, на която разчитат. Но има добра новина: Венера е отговорна и за вашия партньор, което означава, че можете спокойно да разчитате на него. На първо място, Сатурн, ще ви донесе видима стабилност. И на второ място, и вашият съпруг, и вашият работодател определено ще изпълнят финансовите си обещания.

Рак

Този март ще бъде най-важният за Раците, защото Венера се свързва в сектора на големите инвестиции заедно със Сатурн. Такава връзка ще донесе голямо финансиране за вашия проект или стипендия от държавата. Също така тази позиция на планетите обещава получаване на наследство или рефинансиране на ипотека или заем. През март Раците определено не трябва да вземат пари на заем, но определено ще бъде много полезно привличането на финансови инвестиции във вашия проект или вашето семейство. За тези Раци, които не преследват кариера, позицията на планетите обещава важни промени в работата на съпруга: той/тя може да получи държавно финансиране.

Козирог 

Изглежда, че до края на март много Козирози ще повярват в силата на съдбата. Този месец ще бъде много успешен за вас във финансово отношение! Венера е в синхрон със Сатурн във вашия сектор за заплати и лични ресурси, а това е важно, тъй като Сатурн ръководи Козирозите, което означава, че вашите финансови победи са свързани изключително със собствената ви инициатива. Явно усилията ви ще бъдат оценени от Вселената! Очаквайте големи подаръци. Между другото, Венера – планетата, която ръководи сектора на децата и личния бизнес - може да донесе внезапна финансова инвестиция във вашия проект. Или пък ще бъде предоставена финансова помощ на вашето семейство, което ще се отрази много положително на вашето благополучие.

Дева

Венера – управителят на вашия финансов сектор – се свързва със Сатурн във Водолей, в сектора на работата и ежедневието. В допълнение към факта, че ще трябва сериозно да регулирате разходите си, заплатата ви може да се промени поради условията на труд. Вероятно ще имате повече задължения или ще трябва да поемете част от отговорностите на колегите си. Не се обезкуражавайте: това е временно явление, което ще приключи до средата на април. Добрата новина е, че стриктният Сатурн управлява сектора на удоволствието и творчеството във вашата карта, което означава, че колкото повече любов и интерес вложите в работата или личния си живот, толкова по-сериозни подаръци от Сатурн ви очакват. Сатурн винаги оценява усилията и награждава според заслугите: тези, които са дисциплинирани и старателно са изпълнили задълженията си, могат да се надяват на повишение или пък да да получат по-голямо общественото уважение!

Везни

Март ще бъде важен месец за вас, Везни, тъй като Венера ще се свърже със Сатурн във вашия сектор на удоволствието, любовта и семейното щастие. Имайте предвид, че Венера ви покровителства, което означава, че до края на месеца ще станете безпрецедентно взискателен човек и ще търсите решение на въпросите, свързани с недвижими имоти, ремонти или семейни постижения. Има два възможни сценария за развитие на събитията: или трябва да направите сериозен финансов удар, за да завършите започнатите семейни инициативи (ремонт, закупуване на земя, продажба на вили и т.н.), или ще се наложи бързо да вземете заем. Във всеки случай март е месецът, в който Везните трябва да използват благоразумието си и да разпределят правилно семейния бюджет.

Близнаци

Добри новини за Близнаците: в края на март Сатурн (управител на богатството) и Венера (управител на вашия собствен бизнес) са в синхрон във вашия сектор за развитие, международни отношения и образование. Вероятно ще се сблъскате със сериозни международни изисквания по отношение на вашия проект/работа (сертифициране, юридичиски подробности), но при изпълнението им ще получите сериозна финансова подкрепа. Може да ви се стори, че вашите възможности бързо намаляват под натиска на обстоятелствата. Но не е така. Изчакайте до средата на април и ситуацията ще се обърне във ваша полза благодарение на неочаквани, дори мистериозни факти.