Сезонът на зодия Риби ни вкара в един свят на фантазии, с който не всички могат да се справят. За щастие, този период идва към своя край и ще завърши с пълнолуние в Дева, знакът на перфекционизма.
На 18-ти март, в 10:21ч местно време ще бъдем свидетели на пълнолуние, което се нарича „Луната на червея“ и носи енергиятан а Девата. Тя може да се окаже малко сурова за земните знаци, но има някои зодии, които ще преминат леко и плавно към нея, за да се насладят с удоволствие на първите пролетни дни. Ето кои са тези зодии:

Скорпион

Скорпион, това пълнолуние влиза във вашия дом от приятелства и общество. Последните няколко месеца въведоха много нови възможности и хора в живота ви. Време е да се върнете към нещата, които ви карат да се чувствате вдъхновени. Сега е идеалното време да излезете от черупката си и да се смесите с тълпата по смислени начини. Може да станете доброволец в приют за животни или просто да вземете обяд за приятел.

Стрелец

Тази година преминахте през голямо духовно осъзнаване и фина настройка на професионалния си живот, Стрелци. Сега е време да се насладите на плодовете на труда си. Това пълнолуние се намира във вашия дом на кариера и обществен имидж, така че приемете тази луна като зелена светлина, за да се отпуснете и да празнувате. Не се страхувайте да заемете място и да се хвалите по време на това пълнолуние. Вашата упорита работа заслужава похвала.

Козирог

Земната енергия на пълнолунието на Дева не е нищо друго освен ваканция за вас, Козирози. Това е така, защото се намира във вашия дом на философията, помагайки ви да проучите своите таланти и умения. Отделете малко време, за да се отдадете на любимата си творческа дейност или грижа за себе си. Освен това опозицията Нептун и Луната ще ви помогне да се свържете с духовното си Аз. Не се страхувайте да позволите на нови хора да ви помогнат да видите различни гледни точки и идеи.