Много от нас нямат търпение да дойде лятото. Напълно намазани със слънцезащитен крем, най-накрая се социализираме и попиваме колкото се може повече витамин D! Други обаче определено ще се забавляват по-малко. За три зодии лятото ще бъде истинско предизвикателство. Те ще усетят как планета или знак се сблъсква с тяхното натално Слънце, причинявайки вътрешни реакции като прибързани емоции и объркване. Въпреки че емоционалното изразяване е важно, екстремните емоционални изблици често причиняват повече проблеми, отколкото да носят решения – така че се опитайте да бъдете съвестни, ако зодията ви е в този списък.

Везни

Везни, това лято ще бъде трудно за навигация. Като начало Слънцето е в Рак до 21 юли. Въпреки че вие, венерианци, обичате дългите летни плажни дни, пълни с вино, хапване и хубава музика, знакът на Рак квадратира вашия слънчев знак, което кара всичко да изглежда сякаш неудобно. Меркурий също ще квадратира вашия знак, като седи в Рак от 9 до 26 юли.

Въпреки това, като отсрочка, Венера и Меркурий ще влязат във вашия знак към края на лятото, съответно на 16 и 30 август. За да преминете през по-тежките моменти в началото на лятото, позволете си да почувствате разочароващи емоции – не ги заключвайте дълбоко в себе си, както Везните са склонни да правят. Пробийте досадите и застоя с движение.

Овен

Овен: точно като Везни, вашият знак квадратира Рак, което означава трудности в началото на лятото. Вероятно ще се чувствате „изключени“ от сега до 26 юли, когато Меркурий се премести във вашия братски огнен знак, Лъв. Тези разположения могат да се проявят като чувство на неоснователен гняв, лесно да се дразните при незначителни проблеми, да се карате с другите или просто да се чувствате кофти.

Въпреки това, след като Меркурий се присъедини към Слънцето в Лъв, ще се чувствате много повече като себе си. Тъй като вашата природа Овен е да изразявате емоциите си външно, опитайте се да мислите, преди да говорите това лято. Една проста медитация за фокус или дихателно упражнение ще ви послужат добре.

Телец

Началото на лятото ще бъде леко за вас, Телци. Вие и Ракът се наслаждавате на компанията си (под ъгъл на секстил от 60 градуса), така че когато Слънцето и Меркурий са в Рак, ще се чувствате стабилни. Въпреки това, когато настъпи сезонът на Лъвовете на 21 юли, нещата започват да се променят. Телецът е квадрат на Лъв, което предвещава раздразнение и дискомфорт.

Всичко в енергията на Лъва противоречи на природата ви. Ето защо, за да преминете по-леко през този период, трябва да се погрижите за себе си. Направете дълга разходка в парка, през гората или на плажа, когато почувствате, че ще се побъркате. След като Венера премине във Везни на 16 август, ще се почувствате много по-добре.