Розовото пълнолуние във Везни, което ще се появи на небосвода на 16 април 2022 г., има силата да ви срещне с вашата сродна душа, ако сте една от трите късметлийски зодии. А може дори вече да познавате този човек.

„Розовото“ пълнолуние във Везни е това, което не само може да ни накара да се потопим в романтика, но също така може да действа като агент, който ни срещне с Единствения. Това са дните на сродните души, събирането на двама души, които просто са „предназначени да бъдат заедно“.

Поради добре балансираното влияние на Везни, няма да усещаме вълна от хаотични емоции по време на Пълнолунието, а по-скоро път към нещо стабилно и сигурно.

„Розовото“ пълнолуние във Везни има енергия, която ни дава силата да привлечем към нас определен вид зрял подход: привличаме спокойни хора, които ни помагат да се развиваме към по-добро. Връзката с вашата сродна душа може да бъде както любовна, така и приятелска. Вашият човек може вече да е в живота ви, но все още да не го разпознавате. Е, тази седмица ще може да направите това.

Везни, Скорпион и Стрелец, това пълнолуние във Везни може да ви донесе всичко, което някога сте искали. Ето какво да очаквате в дните около 16-ти април.

Везни

Разбира се, Везните реагират добре на Пълнолунието във Везни. Ще почувствате облекчение тази седмица, тъй като ще откриете, че имате човек в живота си, който блести като звезда за вас. Време е да го погледнете с нови очи. Възможно е той да бъде вашата сродна душа.

Да, Везни. Огледайте се около себе си... всички неща в живота ви сякаш си идват на мястото. И с помощта на този красив човек ще почувствате, че можете да се справите с всичко.

Скорпион

Винаги сте ценили истината и честността във всички видове връзки, независимо дали са служебни, романтични, семейни или приятелски. Имате човек в живота си, който е на път да бъде обявен за вашата сродна душа. Не, той няма да се нарече така, но ще направи нещо, което ще ви спре дъха. Ще се почувствате щастливи и обичани.

По време на Пълнолуние във Везни, вие и този човек ще изследвате нова страна на вече установените си взаимоотношения. Доверете се на това чувство.

Стрелец

Когато има транзити във Везни, вие сте първият на опашката, който ще се възползва от предимствата, а по време на Пълнолуние във Везни ще се чувствате едновременно социални и дискриминиращи. Искате да сте с приятели, но не искате да си губите времето за тези, които не ви разбират. За щастие „Розовото“ пълнолуние работи за вас и ще ви отведе при правилния човек в точното време.

Този човек е вашата сродна душа и за вас това означава, че с него можете да се смеете заедно, да гледате любимите си филми, да бъдете приятели и любими едновременно. Насладете се на това усещане: знанието, че имате човек до себе си, който е на ваша страна и е изпълнен с любов към вас.