Помниш ли любимия си мек и топъл кафяв пуловер, който носеше с години? Да, точно така – именно този, който си купи като първокурсничка в университета и толкова много обичаше да носиш... Къде е сега? Почакай – не е ли същият онзи, който е дълбоко скрит в килера ти през последните 5-6 години? А спомняш ли си времето, когато бързаше да се прибереш от работа, за да приготвиш нещо вкусно, защото родителите на твоето момче щяха да ви дойдат за вечеря? И естествено, че времето не стигаше и за да доведеш до пълен блясък, се налагаше всичко излишно да заеме кротко и тихо своето отредено място в добрия стар килер - списания, обувки, шапки, шалове, мръсни тениски… Е, всички тези неща още ли са там?

Да… килерът на всяка от нас е пълен с миналото ни: от забавлението, през грешките, та чак до добрия стар и вече нетолкова модерен, прояден от молци пуловер. Нека си признаем: килерите са наистина опасни. В тях можеш да скриеш всичко, но имат врати и всичко може да се окаже на показ само с едно щракване на ключалката. Убедена съм, че следващите няколко неща присъстват и в твоето най-тайно скривалище у дома…

1. Дрехи, обувки и чанти...

Едва ли аз съм единствената, която все още пази огромна тениска с любимата си поп звезда, за която от време на време се сеща и изважда за една вечер, отдадена на мили спомени от 90-те. Ами балната ти рокля? Само не се опитвай да ми пробуташ това, че си я „продала” – знам, че е там! Да, за огромно щастие, килерът е мястото, в което се налага да прибереш всички сезонни дрехи, големите куфари, отново пълни с купичини „задържам за още един сезон”. И винаги има местенце и за това, и за онова, въпреки че само като се замислиш колко много има за изхвърляне, направо ти се реве. А помниш ли 12-сантиметровите токчета от сватбата на братовчедка си, с които едва успя да устискаш и събу веднага след официалната част? Обувала ли си ги някога след това?

2. Всякакви джундурийки...

Пълен и разхвърлян дом - ужасът на повечето от нас. Да, напълно наясно съм, че в забързанто с купища задачи и ангажименти ежедневие, едва ли ти остава време да се отдадеш на безумно чистене, но трябва да спреш да превръщаш дома си в склад за съхранение на стари вещи. Любим ключодържател; няколко малки фигурки, купувани от различни места, на които си била на почивка; стар тефтер, в който умело си попълвала подробно всичко, вълнувало съзнанието ти в 12 клас; няколко палитри със сенки, чиито срок на годност отдавна вече е изтекъл, но са част от колекцията ти и сърце не ти дава да се разделиш с тях завинаги... Колко ли още може да поберат тези няколко квадратни метра? Пристрастяването и съхраняването на всякакви подобни малки и непотребни боклучета не само заема огромна част от апартамента ти, но и не позволява на новата енергия да влезе в живота ти. А кой би искал да тъпче на едно и също място години наред?!

3. Снимка на бившия...

Знаеш ли кое е единственото по-страшно от старостта или липсата на сезонни намаления в любимия ти магазин? Призракът на бившата му! Знам, че я мразиш, макар и реално, именно благодарение на раздялата им, ти в момента да си неговото момиче. Но я си признай – нима ти не пазиш поне една-едничка снимка на този, който едновременно най-много те е наранил през живота ти, но и истински си обичала? И защо? Та той е вече женен, с едно дете и не сте се виждали от поне няколко години… Внимавай, защото емоционалната привързаност към миналото, пуснала корени дълбоко в сърцето, не позволява да продължиш напред и автоматично блокира привличането на любовта към теб. Не ти се остарява с десетина котки, нали...

4. Всичко що е за чистене...

Вратата на килера е тази, зад която крием всички препарати, парцалчета, кърпички, метлата и прахосмукачката далеч от очите и ума ни. Но те са си там, кротко чакащи своето време, в което да излязат, да свършат работата си и отново да бъдат прибрани на тъмно до следващия път. Ех, това чистене - непривлекателно, отнемащо време и толкова досандо... Няма ли кой да измисли начин всичко да се случва по-бързо, в пъти по-лесно и да не се налага да наемаш жена, която да го прави вместо теб? Всъщност, знаеш ли, че съществува удивително успешна комбинация от висок технологичен триумф и перфектен дизайн? Новата прахосмукачка Samsung Bespoke Jet е уредът, който не само че върши отлична работа, но и изглежда перфектно и дори няма да ти се налага да се чудиш как да го криеш в килера. Тя без усилие става част от твоя живот и реагира оптимално на нуждите ти!

Това, което отличава Bespoke Jet от всички останали прахосмукачки на пазара, е концепцията й, основаваща се на адаптивност към динамичния начин на живот на нейния собственик, стилната цветова гама, задоволяваща и най-претенциозния вкус и разбира се, екосъобразната технология от най-високо ниво. Идеята е не просто да я извадиш от килера, а да се гордееш с нея! А и защо да криеш нещо, когато то е толкова стилно и елегантно, че съвсем спокойно би могло да остане в дневната ти и благодарение на своя модерен дизайн и свободата сама да избереш цвета, който е най-подходящ за твоя дом, да се више идеално хармонично в пространството. Кръглата форма осигурява непоколебима стабилност, гладките вертикални шарки се сливат естествено със заобикалящите мебели, а металният пръстен в центъра на уреда носи усещане за неподправена елегантност.

Безкабелна, изключително мощна и тежаща само скромните 2.5 - 2.7 кг, Bespoke Jet е тук, за да ти осигури не само в пъти по-бързо и лесно, но и осезаемо доста по-приятно прекарано време в почистване с отлични резултати. Дръжката е проектирана с удобството на потребителя като основен приоритет, като върху горната част е приложена крива, за по-добро захващане и намаляване тежестта върху китката. 

Samsung Bespoke Jet е толкова мощна, че може да работи на пълни обороти до един час. А най-хубавото идва веднага след като уредът свърши работата си - поставяте го на докинг станцията All-in-One Clean Station. Благодарение на технологията Air Pulse на Samsung, тя изпразва контейнера за боклук автоматично, без финият прах отново да замърси всичко почистено. Независимо дали ще я използваш върху твърди подови настилки, или върху килими, Bespoke Jet осигурява максимално мощно засмукване и перфектна чистота посредством иновативната система Jet Cyclone, гарантираща оптимален въздушен поток, чиято цел е да намали въздушното съпротивление и максимално ефективно справяне с фините прахови частици, засмукани от прахосмукачката, филтрирайки ги до 99,999% чист възду, за да осигури чист въздух в дома ти. 

"Просто искахме почистването да се възприеме като лесна и простичка задача, а не като натоварваща, както досега", споделя един от дизайнерите на продукта. И е прави - почистването е завършено само тогава, когато прахът е отстранен от всяка цепнатина и подът е безупречно избърсан. Какво повече може да искаш?

Уредът разполага и с удобен LCD цифров дисплей и може да "говори" на цели 28 езика. А един от трите модела на Bespoke серията на Samsung, предлагащи се у нас, Bespoke Jet One Pro Extrа, идва и с възможност за мокро почистване. Най-любима от десетките приставки и аксесоари, с които идва Bespoke Jet обаче, си остава тази за почистване на косми от домашни любимци. Спасението, за което всеки стопанин на животинче ще е вечно благодарен!

Всички килери крият тайни, но определено най-мистериозни са тези, в които не допускаме светлина, а напротив – всячески се опитваме да запълним всеки празен милиметър. Тъмните килери са местата, където се губят ръкавици, веднъж прочетени книги се захвърлят с лека ръка, стари снимки, към които невинаги искаме да "се връщаме". Да, спомените са нещо страхотно, но, мила, запомни едно - никой, дори кучето, не би искало да се рови в покритото с прах дъно на малката тъмна стая, в търсене на миризлива изгубена маратонка. Ами ако нямаше килер? Какво ли щеше да се побере в подредената част от спалнята ти? Никога няма да можеш истински да се отървеш от нещо, ако все намираш местенце за неговото съхранение… Новата любов няма да те спохдоди, ако още гаснеш по старата. Разчисти място в живота и в сърцето си за новото. Просто го пожелай и го направи още днес!

А ако решиш да започнеш с „разчистването“ сега и закупиш Bespoke Jet до 30.09.2022 г., обади се на 0800 111 31 в рамките на 30 дни след закупуване на продукта, за да получиш удължена гаранцията за 5 години.