Ако сте суеверен човек, от самото споменаване на петък 13-ти вероятно ви побиват тръпки. Когато най-накрая този ден наближи, може дори да реагирате, като отмените всичките си планове и се скриете под завивките до края на деня. Въпреки че петък 13-и няма значение в астрологията, има какво да се каже за начина, по който тази дата има толкова голяма власт над света. Независимо дали се подготвяте за лош късмет или избирате да игнорирате негативния шум, петък, 13-ти 2022 г. ще бъде най-лошият за четири зодиакални знака, но не поради причините, които може би си мислите.

Ето защо следните зодии трябва да бъдат много внимателни през предстоящия петък 13-ти, за всеки случай:

Близнаци: В момента вие сте целта на ретроградния Меркурий
По време на предстоящия петък 13-ти може да се почувствате донякъде напрегнати и всичко това е благодарение на ретроградния Меркурий. Тъй като Меркурий е вашата управляваща планета, тази ретроградност има тенденция да ви извади от релси и да обърне живота ви с главата надолу. За щастие, това не е нещо, с което не можете да се справите и през повечето време ви харесва начина, по който драмата прави нещата в живота ви по-интересни.

Лъв: Може да има нещо, което пречи на вашите отношения
В петък 13-ти може да почувствате тежестта на своите отговорности, особено що се отнася до вашите взаимоотношения. Ако очакванията ви не са изпълнени, може да е време да направите крачка назад от всичко, преди да кажете или направите нещо, което всъщност нямате предвид. Оценете ситуацията, когато сте се успокоили, защото не искате да взимате важни решения в разгара на момента.

Водолей: Усещате огромния натиск да успеха
Имате много на раменете си и когато дойде време за петък 13-ти, може да се приближавате към своята точка на пречупване. Вместо да се отчайвате, когато става трудно, помнете, че сте преминали през много по-лошо и сте го преживели с благодат. Вероятно раздувате ситуацията прекалено много, защото ще трябва нещо много повече от петък 13-ти, за да ви победи.

Скорпион: Вие сте на ръба на голяма трансформация
По време на тазгодишния петък, 13-ти, може да се почувствате сякаш се приближавате все по-близо до кулминационно събитие в живота си. В крайна сметка, това се случва само дни преди потенциално променящото живота лунно затъмнение в Скорпион да разтърси вашия свят. В момента няма какво да направите, освен да оставите нещата такива, каквито са. Вярвайте, че Вселената ви пази, защото е така. И сега съдбата ви зове.