Венера се премества във Водолей на 03.01 , където ще остане чак до 27.01. Тя ще раздвижи няколко знака в добрия смисъл на думата. Подготвила е приятни изненада, както в любовен, така и във финансов план. Приносът ѝ за подобряване на нечий живот ще бъде значителен, тъй като ще донесе нова и свежа гледна точка. Венера във Водолей носи добро на всички, но следните 4 знака са по-облагодетелствани от останалите. Ето кои са те: 

Водолей

Повече от ясно е, че сте от най-облагодетелстваните, Водолеи. В този период ви предстои да откриете старото си, добро, лудо и любящо аз, което не принадлежи на никого. Ще променяте стила си, за да се откроявате, а понякога и, за да провокирате. Ще имате своите романси и интересът ви ще се измества от един човек към друг, ако намирате някого за скучен. Чувствате се добре в тези води.

Козирог

Венера във Водолей може да бъде малко несговорчива. Нейната ръка ще ви помогне да постигнете успех в любовта. Също така обаче иска от вас да не бъдете толкова консервативни и клиширани. Излезте от обичайното и опитайте нещо ново или оригинално, за да увеличите доходите си. Те ще дойдат там, откъдето най-малко очаквате, и не само това. Много е възможно сърцето ви да тупти  за човек, който е напълно различен от вас и дори не сте предполагали, че ще се докоснете до него. Попълнете своите пропуски в тези взаимоотношения, така че да се превърнат в нещо трайно. Ще си заслужава.

Рак

Венера във вашия 8-и дом ще ви донесе само добро. Стига и вие, подобно на вашата противоположност, да престанете да се страхувате и да следвате добре познатата рецепта "това е, което знам, на това се доверявам". През този период трябва да следвате инстинктите си и да правите това, което ви подсказва интуицията. Дори и да е в разрез с това, което сте правили или избирали до сега. В противен случай ще изгубите късмета си. Различният подход в избора на хора, в инвестициите, или в начина за печелене на повече пари ще бъде този, който ще ви доведе до сексуална или финансова яснота.

Дева

С Венера във Водолей и вашия 5-ти дом, започва период, в който подобряването на любовния ви живот ще ви интересува повече от всичко друго. Да откриете своята половинка е най-важното за вас в този момент. Оглеждайте се за възможността за флирт, който може да завърши с връзка. Ако сте във връзка, ще се наслаждавате на творческото време, което прекарвате с партньора си. Споделените семейни моменти ще ви помогнат да се чувствате прекрасно.