Какво е секси? Ако трябва да се водим по стереотипите, то това са красивото лице и пропорционалното и стегнато тяло. Но може ли да бъде и нещо друго?

Трудно е да се обясни какво всъщност е смятано за секси в срещуположния пол. Една жена може да изглежда секси, но да не е. Чувала съм мои приятели да казват как са срещнали невероятно момиче с прекрасен външен вид, много секси, но в момента, в който тя проговорила, всичко се изпарило. Добрият външен вид не означава задължително, зе една дама е сексапилна и излъчва това.

Според мои приятели мъже има много доста по-секси неща, които по никакъв начин не засягат външността. Ето кои са те:

1. Погледът

“Жена, която знае какво прави с очите си, винаги може да получи това, което иска” - споделя един мъж. Цветът на очите за мъжете няма никакво значение, но виж самият поглед... Умният мъж първо ще погледне очите, а след това тялото, защото именно те са прозорците към вътрешната красота.

2. Отношението

Отношението може да е много сексапилно. Мъжете харесват жени, които са силни, не се притесняват да изразят мнението си и не ги е страх да противоречат на другите. Важно е също така, жената да показва страст. И все пак, това е неизменна част от сексапила на всяка жена.

3. Чувството за хумор

Ако жената има чувство за хумор, то в очите на мъжете тя няма как да не бъде секси. Все пак съгласете се, че да разсмееш мъж днес не е никак лесно. 

4. Самоувереността

Как една жена върви и се държи пред околните е изключително показателно за това каква е тя всъщност и как оценява себе си. Да вървиш уверено - няма нищо по-секси от това за мъжете! Когато се обличаш подходящо, ще спечелиш още повече точки, защото така ставаш и по-самоуверена.

5. Интелигентността

Не, момичета, противоположно на доста мнения, силният мъж не се чувства заплашен, ако жената до него е умна. Днес има прекалено много момичета, които изглеждат добре, но не са умни и не можеш да проведеш нормален разговор с тях. Тогава какво да правиш с нея?

Сексапилът, както вече написах, може да се опише трудно. Той е в погледа, в усмивката, в отношението, в смеха, в езика на тялото, в самочувствието, в ума. Просто трябва да се вгледаш и ще разбереш, че е така!