Чудиш ли се кога ще намериш любовта? Не можеш да разбереш защо никой не те кани на среща. След всяка първа среща мъжете не ти звънят почти никога. Чудиш се дали всички добри мъже са заети? Това няма нищо общо с външния ти вид.

Ето 5 шокиращи причини защо мъжете може би не ти звънят. Ако откриеш нещо, което засяга и теб, е време да се промениш.

Настояваш да бъдеш независима

Няма нищо лошо в това, но да не е прекалено, защото някои жени се гордеят и парадират с това. Проблемът е, че мъжете намират прекалено независимите жени за непривлекателни. Представителите на силния пол имат нужда да се почувстват нужни и за отварянето на бурканите, сглобяването на някои неща. Когато твърдиш, че можеш да правиш всичко сама, той се чувства ненужен.

Какво трябва да направиш?

Не говори за това колко си независима по време на първите срещи. Той ще види, че си такава, но не го показвай.

Прекалено обсебена си от работата си

Обичаш работата си, защото тя е невероятна. Това е страхотно.

Мъжът, с когото излезеш на среща, може да не мисли същото. Ентусиазма ти може да не е толкова забавен за него. Възможно е и да се появи едно чувство за състезание между двамата, което ще измести романтиката. Говори за други неща, които също ти харесват.

Ти не обръщаш толкова внимание на това, че си жена, а майка

Децата ти са всичко за теб. Искаш те да имат всичко. Но не се ли фокусираш прекалено много върху тях?

Ако на първата среща говориш прекалено много за тях, може да отблъсне мъжете. Да, в един момент те ще са голяма част от връзката ви, но това е в бъдещето.

Прекалено негативна си и прекарваш много време в оплакване

Никога няма да направиш добро впечатление, като говориш за проблемите си.

За да си малко по-позитивна, всяка сутрин започни да изброяваш по 5 неща, за които си благодарна. След това мисли за неща, които са ти приятни. Така целият ти ден ще е по-хубав.

Говориш прекалено много за предишните си връзки

Много необвързани хора се запознават, споделяйки си истории за неуспешна любов. Искаш да разкажеш за развода си или токсичната си бивша връзка. Любопитна си и за предишните връзки на мъжа. Всъщност, това може да се окаже пагубно за отношенията ви, защото би накарало другия да се почувства некомфортно.

Вместо да говориш за това, покажи добрите си качества. Няма как да направиш добро впечатление по друг начин.

Сега е времето за промяна. Ако петте причини засягат и теб, не допускай повече тези грешки. Ще станеш по-позитивна и привлекателна за мъжете. Ще видиш как всичко ще се промени.