Много от нас вярват, че в живота си имаме един партньор, който е отреден само за нас – от съдбата. Дори да звучи като детска приказка, може би има доза истина, че съществува някой, който ни е отреден. Духовните водачи говорят за тези отношения като "космически брак" – за всяка душа има отредена друга.

Според "ню ейдж" мисленето, ние трябва да се превърнем в хората, които искаме да бъдем, за да привлечем правилния партньор към себе си. Ето кои са 5-те неща, които трябва да знаете, щом се впуснете в търсене на вашия човек:

1. Вашият партньор вече е предопределен

Вашата сродна душа и хората, които се появяват в живота ви са част от един по-голям план, който Вселената има за вас.
Не е нужно а се чудите дали я има, или не. На нея ѝ отредено да ви срещне. Да бъдете подготвени за идването ѝ означава да греете със собствената си светлина и да сте себе си, защото вие сте уникални!
Вашата половинка ви търси и няма да ви разпознае, ако се превърнете в някой друг.

2. Положителните ви емоции ще ви покажат пътя

Най-добрият път, който можете да поемете, за да откриете половинката, е този, по който ще ви отведат истинските ви емоции. Когато вашата половинка вече е близо, положителните усещания ще ви покажат достатъчно много знаци, за да я разпознаете.
Търсете следните неща:

- Необяснимо желание да бъдете някъде
- Вълнение
- Чувството, че сте на правилното място
- Нуждата да търсите определено място или събитие
- Странното чувство, че познавате някого, когото не сте срещали досега
- Усещане за лекота и свобода, след като сте взели правилното решение

Когато не следвате вътрешния си глас, най-вероятно ще се отдадете на човек, който не е за вас. Няма страшно – рано или късно ще разберете, че тази връзка няма да просъществува.

3. Нуждата да изпитвате своята цялост

Когато чаканата половинка се появи, ще изпитате цялост, пълнота и сигурност. Причината се крие в това, че има неща, които сте дошли да направите заедно и само вие можете да ги сътворите. Именно поради тази причина, когато се срещнете, ще се почувствате завършени и спокойни личности. Ще усетите, че и двамата сте най-добрата версия на себе си.

4. Научете грешките от бивши връзки

Най-вероятно се чудите, защо тогава Вселената постоянно ви среща с хора, с които страдате. Не забравяйте, че освен всичко останало имате да учите уроци, които ще ви помогнат в бъдеще. Много от тях взимате чрез „неправилните“ хора в живота ви. Започвайки да усещате независимост, а това ще се случи, след като станете стабилни и сигурни в себе си, тогава ще повишите вибрациите си. И повярвайте – вашата сродна душа ще разбере това.

5. Бъдете търпеливи

От всички хора на планетата само един е отреден на вас. Ако сте склонни да вярвате в това, има причина да бъдете търпеливи.
Във връзките няма нужда от прибързване – дори да не е тази, която чакате, са нужни малки крачки, за да можете да израствате заедно.
Има хора, които взимат неправилни решения само защото не искат да останат сами.

Бъдете сигурни, че той ще ви намери, за това се наслаждавайте на живота, докато сте изпълнени с хубави очаквания.