Често изпадаме в ситуации, в които ни се иска да обявим пред целия свят колко добре сме се справили. Да, всички знаем колко приятно е чувството, когато знаем, че трудът ни се е увенчал с успех, но би било най-добре да се въздържиш от споделянето на добрите новини.

Колкото и странно да ти се струва, не са много хората, които биха се зарадвали на твоите успехи.

Ето и кои са постиженията, за които би било добре да премълчиш и да разкажеш само на най-близките.

Работата

Ако работата ти е свързана със спасяване на човешки животи или пък с рискуване на твоя, то на никой не му е интересно да слуша какво точно се е случило в офиса днес. Най-добре е да запазиш информацията за себе си и да я разкажеш пред половинката си. Да, ние от Dama.bg разбираме, че е разочароващо да не можеш да споделиш колко добре се справяш на работа, но поне ти остава вътрешното удовлетворение.

Деца и животни

Споделяш тонове снимки на децата и кучето във Фейсбук. Най-добре е да спреш, защото всички предпочитат да игнорират всички тези снимки. Разбира се, приятелите ти се радват колко бързо расте малкото ти съкровище, но не искат да ежедневно доказателство колко сладко е детето ти.

Луксозен автомобил

Можеш да си позволиш да караш скъп автомобил и искаш всички да знаят за него. Поздравления! Чудесно е, че можеш да си позволиш луксозно возило, но със сигурност се досещаш, че приятелите ти ще изпитат малко завист, когато видят какво можеш да си позволиш, без значение дали става дума за автомобил или пък за почивка до екзотична дестинация. Препоръчваме да се радваш на прекрасната придобивка и да запазиш радостта за себе си.

Книги

Напоследък ти остава доста свободно време, защото си станал по-организиран. Това означава, че имаш достатъчно време да се отдадеш на едно от любимите си занимания, а именно четенето. Но това хоби е приятно за един, което означава, че никой от познатите ти няма желание да слуша за това, че най-накрая си успял да прочетеш “Война и Мир” или пък, че краят на трилогията “Милениум” е много неочакван.

Половинката

Прекрасно е, че най-накрая намери човек, който изцяло те допълва. Сърцето ти прелива от любов и щастие, което искаш да споделиш с целия свят. Но имай предвид, че ако се хвалиш с половинката си пред хора, които все още са в търсене на човек до себе си, ще предизвикаш само злобно сумтене и неодобрителни погледи.