Представителите на огнената зодия Лъв, са родени съблазнители, способни да привлекат вниманието на почти всяка дама. Ако смятате, че привързаността ви именно към такъв мъж е взаимна и в бъдеще може да прерасне във връзка, вижте за какво трябва да сте готови.

Ето защо да излизаш с мъж Лъв е страхотно:

💗 Той е много щедър

Лъвът не пести подаръци и внимание, така че ако се влюби във вас, той със сигурност ще напълни дома ви с луксозни букети и ще ви радва с неочаквани изненади. Бъдете сигурни: когато избира подарък за рождения ви ден, той няма да спести пари – ще купи най-доброто. Лъвовете обожават лукса, затова глезят избраниците си с шикарни жестове.

💗 С него няма да скучаете

Лъвовете водят активен социален живот: излизат на срещи, развиват се, стремят се да получат ярки емоции. Следователно, ако сте във връзка с такъв човек, често ще ходите по кафенета и ресторанти, ще посещавате театри, кина, музеи – места, където той обича да прекарва времето си. Лъвът ще предпочете да отиде на картинг в почивния ден, вместо да седи вкъщи без работа. Мъжът Лъв взема много решения спонтанно, така че връзката с него не може да се превърне в рутина.

💗 Той е смел

Не случайно го наричат царя на животните? С мъж Лъв няма да изпитвате страх, ако минавате през пуста и неосветена уличка. Той е смел и самоотвержен – в случай на опасност без всякакво колебание ще се хвърли да ви защитава.

💗 Той е целеустремен и амбициозен

Човек, роден под знака на Лъва, е свикнал да постига целите си. И това се отнася не само за любовта, но и за кариерата. С такъв мъж до себе си и вие, самата, няма да „стоите на едно място“, защото с примера си той ще ви мотивира да покорявате все повече и повече нови върхове.

💗 Всички момичета ще ви завиждат

Другите момичета ще искат да са на вашето място, защото мъжът Лъв е величествен, много привлекателен и чаровен. Представителите на тази зодия притежават особен магнетизъм. Също така те са лидери по природа. Всяко момиче би искало да бъде с такъв мъж – дори и за кратко да се почувства като принцеса от приказка. Не е ли страхотно да знаеш, че най-популярното момче сред всички момичетата е избрало именно теб? 

Но и ето защо да излизате с Лъв може да бъде нещо ужасно?!

Той е женкар

Лъвът знае цената на чара си и затова често го използва, за да получи поредната порция комплименти. Момчетата, родени през август, са пристрастени към вниманието: за тях е важно да се чувстват привлекателни и желани. Затова бъдете готови за неприятни изненади – със сигурност ще видите кореспонденция с някое друго момиче на телефона му или ще забележите, че той флиртува с треньорката във фитнес центъра. Запомнете – вашият приятел Лъв не прави това злономерено, с цел да ви обиди или нарани. Просто неговата природа е такава и той няма да се промени – Лъвът е винаги в настроение да печели сърцата на дамите.

Има нужда от много внимание

Трябва да му се възхищаваш, за да го задържиш. За Лъва е важно да знае, че е обичан, ценен и уважаван. Рецептата за щастлива връзка с него е проста: малко повече ентусиазъм, ласкателство и любовни признания – и гордият цар на животните ще стане домашно коте. Вярно е, че понякога подобно вманиачаване в собственото его може да стане доста досадно. Освен това Лъвът, който обича комплиментите, не е много добър в изкуството да си ги прави сам. Така че, ако истински желаете да задържите Лъва до себе си, трябва да се заредите с търпение и мъдрост 😂

Той е прахосник

Помните ли, когато обсъждахме колко очарователно щедър е Лъвът? Другата страна на монетата обаче е, че той не винаги може да подходи рационално към въпроса за пазаруването и да спре да харчи излишно. Лъвът вярва, че заслужава всичко най-добро, така че няма да пести нищо за себе си. Ако иска телефон, тогава ще купи най-новия модел, ако е тениска, задължително скъпа марка. Това разточителство на Лъва може да удари тежко семейния бюджет, а екстравагантността му може да причини финансови проблеми. Бъдете готови за тях.

Той е ревнив

В природата лъвовете живеят в групи, където на един мъжки екземпляр се падат по няколко женски. При хората ситуацията е подобна: човекът Лъв може да има няколко потенциални избраници, но няма да допусне нито един друг мъж да се доближи до някоя от тях. Така че, ако приятелят ви Лъв почувства, че се интересувате от някой друг, тогава ще имате сериозни проблеми – и вие, и човекът, който ви е симпатичен.

Той е егоист

Един от основните недостатъци на Лъвовете е, че без никакви угризения на съвестта могат да използват други хора за постигане на своите цели. Те знаят как да манипулират и изграждат мрежи (не толкова умело, колкото Скорпионите, но все пак). Лъвовете не са склонни да се съобразяват с интересите на другите: те се приравняват със Слънцето, което означава, че целият свят трябва да се върти около тях. Така че, ако сте се влюбили в Лъв, бъдете готови да се сблъскате с факта, че често вашето мнение няма да бъде вземано под внимание.