Жената зодия Лъв е:

1. С гореща кръв.

Жената зодия Лъв не живее. Тя гори. При нея няма половинчати неща, нито половинчати емоции. Когато обича, обича безумно. А когато затвори сърцето си, затваря го завинаги. Жената Лъв е верен приятел. И опасен враг. Тя просто е... жена зодия Лъв!

2. Самостоятелна. 

Жената зодия Лъв е независима и това й харесва. Предпочита да се справя сама с всяка ситуация и рядко ще я чуете да иска помощ. Не гледа с добро около на съветите и не обича да получава непоискани такива. Затова вместо да й "давате акъл", просто й дайте пространство да разгърне себе си и следва  сърцето си.

3. Силна.

Жената зодия Лъв не пада лесно духом. Не се плаши. Не се отчайва. Не се предава. Тя вижда предизвикателства в препятствията и се амбицира от трудностите. Знае, че всяка рана те прави по-силен и че всеки пада. Въпросът е да избереш да станеш. Да избереш да продължиш.

4. Решителна.

Жената зодия Лъв е свикнала да се вслушва във вътрешния си глас и да се доверява на собствената си преценка. Защото знае, че дори да сгреши, ще научи нещо ново за себе си и ще обогати опита си. Така че, не й се месете, а я оставете сама да взима решенията в живота си.

5. Смела.

Жената зодия Лъв не се страхува от промяната. Напротив. За нея по-плашещо е статуквото. Застоят. Липсата на хоризонти. Тя прегръща живота, прегръща всяка възможност, прегръща всичко ново. Жената зодия Лъв просто умее да живее. 

6. Борбена.

Жената зодия Лъв преследва целите си. И вярва в себе си. Затова и постига мечтите си. За нея задънената улица е само знак, че е време да потърси друг път към целта си. Неуспехите не я обезкуражават, а напротив - мотивират я.

7. Дива.

Не си мислете, че можете да "опитомите" жената от зодия Лъв. По-скоро тя ще опитоми вас. Не се опитвайте да я променяте. Не се опитвайте да я моделирате. Приемете я такава, каквато е. Но по-важното: оценете я за това, което е. Защото жената зодия Лъв е...

8. Истинска жена! И заслужава до себе си истински мъж!