Може да се обречеш на неуспех още от първата си среща.

Дейвид Уигат, коуч по връзки и взаимотношения, получава страхотен имейл от една дама, която му пише само за да се похвали, че е невероятна, но има един въпрос: "Защо съм необвързана?" Всъщност пише, за да го попита защо не може да си намери приятел. Нейният имейл обаче е посветен изцяло на това колко е страхотна. Казва, че е успешна, че е секси, че може да ръководи собствения си бизнес и управлява собствения си отдел. Разбира се, няма нищо лошо в това да си уверен в себе си.

Проблемът на много жени е, че взимат работата си с тях, когато излизат на първа среща. Разпитват много и не флиртуват. Провеждат срещата като бизнес интервю, като постоянно задават въпросите на мъжа срещу тях.

Ако искаш да разбереш как да си намериш приятел и да откриеш истинската любов, обърни внимание на тези 5 примера за това какво да не правиш на първа среща и какви са най-честите грешки на дамите.

1. Превръщат срещата в бизнес интервю

Когато една жена не флиртува много, мъжът остава с чувството, че е бил на интервю за работа. Ще се чуди защо тя го разпитва цели два часа и защо на първа среща го пита дали иска да има деца и колко. Някои жени правят това отново и отново. Мислят, че избират грешните момчета, като задават всички тези въпроси на първа среща. В действителност те провеждат бизнес интервю. Срещата не е това. Тя е начин да флиртуваш, да се забавляваш и да бъдеш секси и игрива. Всички тези въпроси, които изстрелваш срещу човека отсреща, ще откриеш така или иначе. През първия месец ще научиш всичко това, за което си твърде нетърпелива сега. Не е необходимо да ги задаваш на първа среща.

2. Конкурират се с мъжа

Толкова много жени, които се състезават с мъжете в света на бизнеса, го правят и на първа среща. Един мъж може да не го в грижа дали една дама печели повече от него, ако не разпитва за това на първа среща. Мъжете искат да се чувстват искани и желани - сексуално и емоционално. Проблемът е, че много от тези жени не позволяват на мъжа да усеща това на среща, а точно обратното.

3. Забравят да флиртуват

Трябва да флиртуваш на среща. Точка. Какво имаме предвид под флиртуване? Погледни мъжа в очите, усмихни се, ако ти направи комплимент, засмей се. Когато не правиш тези неща, си в бизнес режим. Така правят много жени. Те остават в работен режим, вместо да флиртуват и да се забавляват.

4. Не го докосват

Друго нещо, което много жени не успяват да направят на първата среща, е докосването. Не, не нямаме предвид опипване или докосване по открито сексуален начин. Без да докосваш мъжа изобщо обаче е грешка. Докосни ръцете или рамото му докато вървите. Ако изобщо не го докосваш, тогава не показваш никаква форма на сексуална комуникация. Докосването по този начин е просто хубав, фин начин да покажеш на мъжа срещу теб, че те интересува.

5. Не правят намеци

Искаш ли отново да излезете? Трябва да направиш някакъв намек. Мъжете обичат малките намеци. Да кажем, че разговаряте на вечеря и той споменава любимата си група (същата като твоята). Вместо да казваш, че харесваш тяхната музика, кажи нещо като "Мисля, че скоро ще имат концерт тук". Мъжът вероятно ще отвърне нещо като "Ако идват тук скоро, тогава трябва да отидем.“ Срещата прилича на риболов. Ако сложиш стръв, мъжът ще я вземе. Трябва да направиш намек, така че да те попита за втора среща.

Ако си успешна жена, която излиза на много първи срещи без почти никакви втори - тогава наистина трябва да преосмислиш поведението си.

Излизаш на срещи. Това е половината битка. Другата половина е как се държиш.

Това може би е истинската битка за теб.