Женският магнетизъм е обект на много статии, филми и програми за обучение. Но все пак не може да бъде характеризиран. Това не е нещо, което трябва да бъде измерено и етикетирано. Трябва да се усети и излъчи.

Вижте кои са нещата, които дамите правят, а мъжете обожават.

Когато знае как да подчертае най-красивите си черти

Чаровната дама винаги контролира как изглежда. Това не означава, че трябва да се принуждавате през цялото време да се усмихвате. Нужно е да останете очарователна и лъчезарна дори когато сте сами. Не забравяйте, че тук не става въпрос само за това да изглеждате добре за другите хора, а за това да се насладите на собствената си компания.

Когато обича себе си

С каквото и да се занимава, никога не е до пълно изтощение.

Няма смисъл да работите до смърт, за да успеете на работа или да зарадвате близките си - този път не води до никъде! От друга страна, когато се чувствате спокойна и в мир със света, имате много по-голям шанс да сте доволна у дома и на работа. Уверете се, че винаги зареждате вътрешните си „батерии“, за да останете сияйна и да внесете светлина в живота на другите.

Когато поставя своето духовно благополучие преди всичко

Тя никога не се обижда на света и не приема по-малко приятните изненади в живота като лична обида. Нищо не може да бъде по-глупаво от това да мислите, че съдбата ви застига! Всеки човек по света получава своя собствена дневна доза причини да изпитва самосъжаление. От нас зависи дали ще използваме изцяло всяка такава възможност или ще си спестим нервите, като останем необезпокоявани.

Когато знае как да приема комплименти

Жената със стил винаги е в центъра на вниманието. Тя знае как да приема комплименти и възхитени погледи. Нито избягва популярността, нито се заслепява от нея. Знае стойността си. Когато колега похвали начина, по който изглежда, тя не отговаря с: "Хей, тази блуза наистина е стара!", а просто го приема като му благодари в замяна.

Когато се чувства удобно в тялото си

Ако все още смятате, че красивата дама трябва да притежава тънка талия и изваяни бедра, тогава е крайно време да се посмеете на този стереотип и да забравите за него! Има много примери за това колко очарователни могат да бъдат крехките и пълните дами - при условие че могат да подчертаят своите печеливши страни. За да изглежда привлекателна, жената не трябва да носи тесни дънки или рокли, които са 2 размера по-малки. По-скоро дрехите ѝ трябва да са в хармония с тялото. Закръглеността е красива, когато не е ограничена от изискванията на съвременната мода.